Prize takili olmadan oyun oynarsam birsey olur mu?

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
565
Asus rog strix g513 var hep prizde oyun oynadım pilde oynamadım pilde fanlar turbo modda calismadigindan pc ısınıyor oyunlarda yarın 1.5 saatlik bir yol gidecem bu ara fena fs25 sardı elimden gelse tuvalette bile oynarım yolda hem canım sıkılmasın hem zaman geçsin diye açıp oynayayım diyorum pcye bir zararı olur mu pilde fs25 oynamanın

bişe olmaz daha düşük performance alırsın

Asus rog strix g513 var hep prizde oyun oynadım pilde oynamadım pilde fanlar turbo modda calismadigindan pc ısınıyor oyunlarda yarın 1.5 saatlik bir yol gidecem bu ara fena fs25 sardı elimden gelse tuvalette bile oynarım yolda hem canım sıkılmasın hem zaman geçsin diye açıp oynayayım diyorum pcye bir zararı olur mu pilde fs25 oynamanın
Ayarı vardır onun pildeyken de fanları turboya alabilirsin sanırım

bişey olmaz knk da fps 100 den 30 düşer yüksek grafikli oyunalrda sarmaz

Sadece fs25 oynayacam düşük fps eziyet gibi ama ben tarlamı sürecem usul usul
Pilde şarj su gibi gidiyor, 3 saniyede %1 düşüyordu bende, sizde bir deneyin tahmini süreyi elde edersiniz ama ben 20dk dan fazla bir süre alabileceğinizi pek sanmıyorum

Geri