genelde akşamları ve hafta sonları dolu oluyorŞaka bir yana kaçta doluyor genelde
Valla ben akşam yemeğini yedikten sonra giriyordum gece 2'ye 3'e kadar oynuyordum baya kalabalıktı yaniŞaka bir yana kaçta doluyor genelde
ben suan oyundayım 300 kişi var maden bos gece 11 1 arası falanda oynadım pazartesi o gunde bostu anlamadım aldık promodsu bir kere bile dolu goremedimValla ben akşam yemeğini yedikten sonra giriyordum gece 2'ye 3'e kadar oynuyordum baya kalabalıktı yani
Yakin bir zamanda yeni dlc çıktıysa çoğu kişinin promods iptal olmuştur ondan olabilir. Bende vardı yeni dlc çıkınca benimki de gittiben suan oyundayım 300 kişi var maden bos gece 11 1 arası falanda oynadım pazartesi o gunde bostu anlamadım aldık promodsu bir kere bile dolu goremedim
en son yunanistan cıktı oda oldu yani zaman gecti ustundenYakin bir zamanda yeni dlc çıktıysa çoğu kişinin promods iptal olmuştur ondan olabilir. Bende vardı yeni dlc çıkınca benimki de gitti
nasıl yani anlayamadımMaden dışında başka yerde var belli olmuyor madenin dolu olduğunu