Neler Yeni

Protein Tozu Lazım Yardımcı Olur Musunuz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Knka son bişey dicem bunları ne kadar kullanmak gerekiyor nereye kadar devam edeceğim yani kullanmaya
Gainerı günde 2 ölçek. Protein tozunu günde 1 ölçek. Yararını elbette görürsün ama devamlılık önemli.Sürekli kullanabilirsin bir zararı olmaz ama en kısa sürede kalori takipli bir beslenme düzenine geçmeni öneririm.

mexvell67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Süleyman
Ben denedim ve uzun vadede begendigim için oneriyorum hocam. Fazla söze gerek yok satici değil kullanıcı olarak yapıyorum. fiyatına göre bence rakipsiz ki bu fiyata dediğin gibi zor zaten. Tatlandırıcısi fazla ve tadı yoğun sadece o kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Protein tozu etki yapar gainer sağlıklı şekilde kilo alması için hocam. Kas ile kilonun ne alakası zayıf kaslı olunmuyor mu
knk o kiloda kaslı olsa ne olur olmasa ne olur o kiloda emin ol kasın k si gozukmez

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Gainerı günde 2 ölçek. Protein tozunu günde 1 ölçek. Yararını elbette görürsün ama devamlılık önemli.Sürekli kullanabilirsin bir zararı olmaz ama en kısa sürede kalori takipli bir beslenme düzenine geçmeni öneririm.
Ard arda mı alıyorum yoksa önce bunu ye sonra şu kadar zaman sonra bunu ye gibi tavsiyen var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
knk o kiloda kaslı olsa ne olur olmasa ne olur o kiloda emin ol kasın k si gozukmez
Asil düşük kiloda ve yag oranında kas daha fazla goxukur, gainer kütle kazanması için daha çok.

heast

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Sarı
Protein tozunun şu an da bir mantığı kalmadı. Fazla pahalı. Tavuk göğsü ve pilav yapsan hem ağzının tadını bilirsin hem daha uyguna gelir. Farklı tür supplementlere bakmanı öneririm. Kreatin alsan daha mutlu olursun.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,966
İsim
yusuf ecer
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alperen
İlk defa protein tozu kullanicam alırken ve kullanırken nelere dikkat etmeliyim önerebileceginiz protein tozu var mı varsa link atabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim 🙏
hocam maddi durumun varsa neden bunlara ihtiyacın duyuyorsun

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Ard arda mı alıyorum yoksa önce bunu ye sonra şu kadar zaman sonra bunu ye gibi tavsiyen var mı
Antrenmana yakın saatlerde kullanmayın. Ya sonra ya da antrenmandan 2 saat önce kullanabilirsiniz. Örneğin saat 13.00da antrenmana gidecekseniz 11 gibi ilk ölçeği atın antrenmandan çıktıktan sonra 2. ölçeği atın. Protein tozunu da antrenmana yakın saatler dışında kullanabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,283
Üyeler
161,684
Son üye
sigma borsacı
Top Bottom