Kankam 3 kilosu 440 tl, fazla ucuz geldi bana. Nasıl bir dezavantajı var?mysupplement markasından alabilirsin en uygun fiyata kaliteli üründür bigjoyun yan kurulusu aynı zmanda
adam az kalsın kaslanayım derken kilo alacaktıGainer galiba o
Dostum grizzone alabilirsin.Protein Tozu Önerisi Alabilir Miyim ?
Ulan ya pardon kanka.Gainer galiba o
Knk bunlar çok ucuz ölmeyek.Dostum grizzone alabilirsin.
Bir kaç protein tozu denedim, şaşırtıcı bir şekilde ucuz olup öümemnun kaldığım tek grizzone oldu.
pahalı olanlar zaten iyi oluyor grnelde
Dostum grizzone alabilirsin.
Bir kaç protein tozu denedim, şaşırtıcı bir şekilde ucuz olup öümemnun kaldığım tek grizzone oldu.
pahalı olanlar zaten iyi oluyor grnelde
Param olsa tavuk yerim zatenknk alacaksan optimum whey protein al yada git tavuk ye çok çok ekstrem bi etki bekleme. he benim param var ama yerken zorlanıyorum dersen dediğim gibi optimum alabilirsin fakat aldığın yere dikkat et bi ara piyasada çok fazla çakması oluyordu. aşagıya senin için link bıraktım
Protein Tozu - 908 gr - Whey gold standard double rich chocolat
Protein Tozu - 908 gr - Whey gold standard double rich chocolat null Üçüncü nesil yeni formülü Mikrofiltre edilmiş Konsantre Whey proteini ve Iyon-degişim Whey protein izolesi'den oluşmaktadır, bu kombinasyon sayesinde proteinlerin kana karışım hızı daha hızlıdır.www.decathlon.com.tr
sanırsam birinin içinde 25gr protein birinde 8gr protein var, yeni formule gececeklerdi onda 18olması lazomKnk bunlar çok ucuz ölmeyek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Knk bunların farkı nedir grama aynı neredeyse
o zaman toz işine hiç bulaşma git ucuz çerez ve paket gofret al ben bir süre oyle idare etmiştim. Bazı markarlar iştah kesiyor, bazıları çok fazla gaz yapıyor, mide bulandıranı var. adam dayıyo şekeri içine dikkat etParam olsa tavuk yerim zaten