Neler Yeni

PROTEİN TOZUNU ÖĞÜN OLARAK KULLANABİLİRMİYİM

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
EnsarTelli
Hocam şimdi elimde yaklaşık 1kg luk bir protein tozu var. öğlen yemeğinde ben bunu öğün olarak tüketebilirmiyim.beni tok tutarmı 4-5 e kadar tok tutsa yeterli olur benim için sizce bu kadar süre işe yarar mı
ölçek 30gr
%97 whey

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Ahmet Deniz
Hocam şimdi elimde yaklaşık 1kg luk bir protein tozu var. öğlen yemeğinde ben bunu öğün olarak tüketebilirmiyim.beni tok tutarmı 4-5 e kadar tok tutsa yeterli olur benim için sizce bu kadar süre işe yarar mı
ölçek 30gr
%97 whey
ilk olarak öğün dediğimiz şey hem protein hem karbonhidrat bakımından zengin olan bir şey ve ekstra yağ vardır. öğlen yemeğinde öğün değilde o öğünde protein tükemetmediysen protein tozunu kullan. protein tozu öğün değildir sadece vucudunun protein ihtiyacını karşılar ve kana normal aldığın proteinlerden daha hızlı karışır. protein tozu peynir altı suyuyla yapılır ve aşırı kullanılmadığında problem çıkarmaz. iyi öğünler

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Protein tozu öğün değildir ama istediğin zaman içebilirsin günlük protein miktarını alman içindir basit bir yoldan .

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Ahmet Deniz
aga bişe sorcam o pirinç patlağından ben 2 günde bir tüketiyorum paketinde 5gr tuz mu ne vardı çok değilmi?
aga şunları o kadar kafaya takmayın ya olimpaya mı hazırlanıorsunuz anladım ha ama yarış aşamasındaysan da onlara dikkat edebilirsin diğer türlü çok kafana takacan bir şey değil

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
ölçek 30gr
%97 whey
Kısa cevap HAYIR
Meal Replacement tozları var bu şekilde kullanım için
AMA Arkadaşın dediği gibi yukarıda pirinç patlağı yulaf vs karıştırısanız yiyecek birşeyle çok daha iyi olur

Top Bottom