Bence kesinlikle ps5. Ps plus extra gelince xbox'un hiçbir olayı kalmadı bence.Kendime Xbox yada ps5 ikisinden birisini almayı düşünüyorum PC de uzun süreli Xbox gamepass üyeliğim var PS 5 te de gamepass gibi bir üyelik varmış diye duydum sizce hangisini almalıyım?
Ps5 bence knk daha iyi heryondenKendime Xbox yada ps5 ikisinden birisini almayı düşünüyorum PC de uzun süreli Xbox gamepass üyeliğim var PS 5 te de gamepass gibi bir üyelik varmış diye duydum sizce hangisini almalıyım?
ps5 ps plus fiyatı yukselmeden 3 yıllık alKendime Xbox yada ps5 ikisinden birisini almayı düşünüyorum PC de uzun süreli Xbox gamepass üyeliğim var PS 5 te de gamepass gibi bir üyelik varmış diye duydum sizce hangisini almalıyım?
hocam eğer bir pcniz varsa ps5 alın çünkü xbox oyunları hep pcye geliyor ps oyunları gelmiyorKendime Xbox yada ps5 ikisinden birisini almayı düşünüyorum PC de uzun süreli Xbox gamepass üyeliğim var PS 5 te de gamepass gibi bir üyelik varmış diye duydum sizce hangisini almalıyım?
pc varsa playstation al yada ps oyunlarıda pc ye geliyor nintendo da alabilirsinKendime Xbox yada ps5 ikisinden birisini almayı düşünüyorum PC de uzun süreli Xbox gamepass üyeliğim var PS 5 te de gamepass gibi bir üyelik varmış diye duydum sizce hangisini almalıyım?
geliyoda ne zaman geliyo iştepc varsa playstation al yada ps oyunlarıda pc ye geliyor nintendo da alabilirsin
şuan gow, ragnarok horizon forbidden west ve the last of us part 2 gelmedi diğerleri geldi bunlar yeni seneye kadar gelirgeliyoda ne zaman geliyo işte