Neler Yeni

PS+ Deluxe oyun önerisi?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
PS+ Deluxe satın aldım 2 ayım var. Aynı zamanda 2 ay sonra konsolu satmayı düşünüyorum o yüzden konsola özel oyunları oynamak önceliğim 😀

Şuan GOW 3 Remastered oynuyorum. Sonrasında ne önerirsiniz ona göre şimdiden indirmeye koyacağım.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Valla ben direkt Ghost of tsushima, Death stranding ve Detroit become human indirdim uzun oyunlar ama önerim bunlar olucaktır.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla ben direkt Ghost of tsushima, Death stranding ve Detroit become human indirdim uzun oyunlar ama önerim bunlar olucaktır.
Ghost of tsushima olabilir aslında belki ben de deneyebilirim onu.

Detroid become den önce serinin ilk iki oyununu da oynamayı düşünüyorum üçleme olarak bitireceğim onu aklımda var 😀

Death Strandingden emin değilim kargo taşıma falan ama belki bir şans veririm.

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Ghost of tsushima olabilir aslında belki ben de deneyebilirim onu.

Detroid become den önce serinin ilk iki oyununu da oynamayı düşünüyorum üçleme olarak bitireceğim onu aklımda var 😀

Death Strandingden emin değilim kargo taşıma falan ama belki bir şans veririm.
Detroit in ilk 2 oyunu? Herhalde Beyond Two Souls ile Heavy Rain den bahsediyorsun. Onlar farklı yapımlar, hikaye bağlantısı falan yok diye biliyorum. Uncharted serisinde oynamadığın varsa tamamlayabilirsin. Onun dışında Mafia olabilir. Ben de Ghost Of Tsushima indiriyorum. Güzele benziyor.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Detroit in ilk 2 oyunu? Herhalde Beyond Two Souls ile Heavy Rain den bahsediyorsun. Onlar farklı yapımlar, hikaye bağlantısı falan yok diye biliyorum. Uncharted serisinde oynamadığın varsa tamamlayabilirsin. Onun dışında Mafia olabilir. Ben de Ghost Of Tsushima indiriyorum. Güzele benziyor.
Evet onlardan bahsediyorum. Hikaye olarak bağları yok zaten ama sırayla oynayım diyorum.

Uncharted serisinde PS4 için çıkan hiçbir oyunu oynamadım. Uncharted 4 ve kayıp mirasa girebilirim belki.

Mafia 1 DE yi kesin oynayacağım da onu belki PC de de oynayabilirim. Mafia 2 yi 2 kez baştan oynadım zaten 😀

Roronoa72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ismail
PS+ Deluxe satın aldım 2 ayım var. Aynı zamanda 2 ay sonra konsolu satmayı düşünüyorum o yüzden konsola özel oyunları oynamak önceliğim 😀

Şuan GOW 3 Remastered oynuyorum. Sonrasında ne önerirsiniz ona göre şimdiden indirmeye koyacağım.
Nasıl aldin bende almayı çalıştım papara ve tosla denedim bir hata oluştu diyor . Yardımcı olabilirmisin lüflen

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Nasıl aldim bende almayı çalıştım papara ve tosla denedim bir hata oluştu diyor . Yardımcı olabilirmisin lüflen
PSN cüzdanına para yükle ve ödemeyi PSN cüzdanı ile yap. Bende de hata verdi (arada oluyor PS de birkaç kez daha yaşadım ) öyle aldım.

Kadir_1987

80+ Silver

Yerin de olsaydım ve en doğru kararı vermek adına gameplay izler ve ona göre indirirdim.

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran

Roronoa72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ismail
PSN cüzdanına para yükle ve ödemeyi PSN cüzdanı ile yap. Bende de hata verdi (arada oluyor PS de birkaç kez daha yaşadım ) öyle aldım.
Çok teşekkürler ederim papara ile para ekleme yaptım sorunsuz bı şekilde oldu üyelik aldım 2 gündür uğraşıyorum gerçekten teşekkür ederim 🙏

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Bende dün Ghost of tsushima indirdim ps5 versiyonu oynama fırsatım oldu hem hikayesi güzel (moğollarla japonların savaşları konusu ele alınmış) hemde mekanikleri gayet iyi kesinlikle denenir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,165
Üyeler
162,784
Son üye
murobaskan
Top Bottom