Neler Yeni

Ps3 yeni hdd format ve oyun yükleme nasıl yapılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hakan aydın
Merhaba playstationdan anlamıyorum çok fazla ama bilgisayar konusunda deneyimliyim , yarın küçük kuzenimin ps3 hdd sini formatlayıp içine yeniden ps3 yazılımı atıcam ama nasıl yapıcam bilmiyorum youtubede genelde güncelleme videoları var , format sonrası nasıl yazılım atıcam yardımcı olurmusunuz birde istediğimiz oyunları ücretsiz olark nereden indirip nasıl ps3 ün içine atıcam bu konudada yardımcı olursanız çok mutlu olurum (kesin olarak format atmak istiyoruz çünkü birkaç ay önce güncelleme gelmişti sonra kendini kitledi bişeler oldu ps3 tamircisine gittik baktı uğraştı ama olmaz dedi son çare format atıcağını söyledi ama 500tl idtedi bende gerek yok ben yaparım evde dedim ) emin değilim ama save almak için güvenli modda bile ekran gelmiyordu sanırım, yani ayarlara girip save alamayız ama hdd yi bilgisyara bağlayınca orada eğer save dosyası varsa ordan alabilirim bu save konusundada yardım edermisiniz lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hakan aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka bir yerdede sorsumda cevap gelmedi yazıyı kopyalayıp tekrar atıyorum
Kuzenimin ps3 üne format atıcam ,hdd yi bilgisyara bağlayıp biçimlendir dicem ama sınrasında içine orjinal yazılımı kurmayı biliyorum sonradan nasıl crack yapıcam ve ücretsiz oyun nasıl indiricem yardımcı olumusunuz , düzgün bir video varsa bildiğiniz link yazabilirsiniz buraya ama bikaç video izledim çok bişe anlamadım ve multiman ile henn nedir bilmiyorum bunuda açıklayabilirmisiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,954
Üyeler
168,713
Son üye
R1MBB1000
Top Bottom