Neler Yeni

Ps4 çok yavaş çalışıyor

BringThaNoize

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Ahmet Aydın
Oyunlarda pek sorun yaşamadım ama ana menüde çok ağır. Özellikle uygulamaların logoları falan geç geliyor. Geç geldiği için geç açmış oluyorum. Hddyi söküp ssd takabilir miyim buna? Bir de ram yükseltmek mümkün mü? Ya da sorunum yazılımsal olabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Furkan Çavdar
Rami yükseltemezsin ama SSD takman mümkün.
Zaten ram takmaya da gerek yok, her oyun optimize olmak zorunda Playstaion'a...

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Oyunlarda pek sorun yaşamadım ama ana menüde çok ağır. Özellikle uygulamaların logoları falan geç geliyor. Geç geldiği için geç açmış oluyorum. Hddyi söküp ssd takabilir miyim buna? Bir de ram yükseltmek mümkün mü? Ya da sorunum yazılımsal olabilir mi?
En son ne zaman temizlediniz ?

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Ps4 yazılımında menü, mağaza ve kütüphane gezerken lütfen bekleyin sorunu, bazen menülerin kasılması sorunu kalıcı bir sıkıntı maalesef. Bende yaşıyorum ve bulduğum çözümler var. Bu çözümlerle düzeliyor ama geri gelebilir bu sorunlar. Geri geldiğinde tekrar yap 1) hesapta oturumu kapat geri oturum aç 2) tüm lisansları geri yükle yap 3) en önemlisi de bu veritabanını yeniden oluştur. Bunları dene fark görecek misin. Özellikle 3 üncü maddeyi

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yıllardır PS4 kullanıyorum bir ara bende de çok yavaşlamıştı sıfırlayınca düzeldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,062,737
Üyeler
168,825
Son üye
cagri1212