Wanda Maximoff
80+ Bronze
Merhaba gençlik PS5 mi PS5 pro mu
PS5 ise Slim mi CD mi
PS5 ise Slim mi CD mi
tabii ki de pro beklemek hocam insanlar ps5 leri proya geçirmek için satmaya başladıMerhaba gençlik PS5 mi PS5 pro mu ps5 ise slim mi CD mi
Merhaba gençlik PS5 mi PS5 pro mu
PS5 ise Slim mi CD mi
Bütçe ne kadar oynayacak sabır ne kadar sabır sen olsan ne yapardınBütçene ve sabrına bağlı. PS5 Slim'in de dijital ve CD'li sürümü var. Hatta dijital aldıysan bunu ek bir aksesuar ile CD'li yapabiliyorsun.
Ben ne yapsam aynı şekilde bana kaça patlar Spiderman editon istiyorum ama ben pro değil iseValla 2 ay önce 17 bin TL ye aldım ikinci kol, 1tb ssd ve oyunlarla beraber 21.500 22k ödedim 2024 kasım gibi çıkıcak gibi söylemler var ps5 pro için kesin bir tarih yok o zamana kadar dolar kuru ne olur fiyatlar ne olur bilinmez iyi ki almışım diyorum ben.
Borsa yapıyorum fon alıyorumParayı güzel bi yere yatırıp beklemek TL de kalacaksa PS5 almak
ps5 slim al son 2 günün zam gelicek a-z ye pro çıkınca satar slimi proya geçersinMerhaba gençlik PS5 mi PS5 pro mu
PS5 ise Slim mi CD mi
2 yıl mı var 1 yıl diyorlarPro'nun çıkmasına 2 yıl. Zaten konsol için 2 yıl beklicekseniz hali hazırda olan oyun kütüphanesi sizi pek çekmiyor demektir. O zaman pro çıksada hangi oyun için alacaksınız ki? Bence konsol almamak çünkü alsanız da köşede toz tutucu olarak kalıcak.
O daha kötü 1 senede ne oyun çıkacak ki PS5 pro almak için kendini ikna edeceksin zaten hali hazırda gow ragnarok spider man 2 hatta bloodborne bile pcye gelir. PS5 pro almak için hali hazırda konsol oyuncusu olmak lazım ama bence siz konsol oyuncusu değilsiniz.2 yıl mı var 1 yıl diyorlar