Neler Yeni

PS5 CFİ-1200A ve CFİ-1216A arasındaki fark nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ahmet aksun
Arkadaşlar merhaba, arkadaşım batum’a gittiğinde ondan son sürüm olarak bildiğim ps5’i CFİ-1216A modelini satın almasını istedim. Fakat istediğim sürümü bulamadığını yerine CFİ-1200A sürümünü satın aldığını söyledi. ikisinin de 2022 içinde çıktığını kabul edersek bu iki kodun arasındaki fark nedir acaba şimdiden teşekkürlerimi sunar herkese iyi bayramlar dilerim.

oransrca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Orhan Sarıca
Arkadaşlar merhaba, arkadaşım batum’a gittiğinde ondan son sürüm olarak bildiğim ps5’i CFİ-1216A modelini satın almasını istedim. Fakat istediğim sürümü bulamadığını yerine CFİ-1200A sürümünü satın aldığını söyledi. ikisinin de 2022 içinde çıktığını kabul edersek bu iki kodun arasındaki fark nedir acaba şimdiden teşekkürlerimi sunar herkese iyi bayramlar dilerim.
Merhaba! Arkadaşlar sizden bir ricam var ben yurtdışınan ps5 aldım kapalı kutu cd taktım denedim çalıştı çıkardım kutusuna koydum inşallah biletimi aldım gelecem ps5 CFI 1208A aldım nasıldır sizde yorumlarınızı bekliyom sizden ricam

Top Bottom