Neler Yeni

Ps5 ile Xbox series X arasında kaldım

Dahası  
İngilizcem iyi olmadığı için çoğu oyunu oynayamacağım o yüzden Türkçe altyazılı oyunlar,fc25 çıkınca o ve e-football oynamayı düşünüyorum sizce hangisi tercih edilir

yagoylmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yağız Yılmaz
ultimate team manyağı birisi olarak ps5 al geç. arada bir AAA oyun alırım param da bol diyorsan ps5. series s te kullanmış birisiyim. gamepass bir nimet evet ama sorsan 3-5 oyun oynadım onun dışında full fifa oynadım o yüzden çok fark etmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
crazy
zaten kendin cevaplamışsın, xbox = mini pc, playstation 5 = gerçek konsol, şuan oyun olmadığına bakma ilerde exclusive yağmuru olursa hakkını fazlasıyla verir, ps4 te çıkan oyunlar bile fazlasıyla iyiydi

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
mecit burak kılıç
hocam şimdi bilgisayarınızı satıp güncelleştirebilirsiniz xbox almak yerine çünkü xbox artık okadarda özel bir konsol değil içindeki her oyun pc ye zaten geliyor e pc varken xboxda almaya gerek yok ondan alıcaksanız ps5 alın en azından pcde olmayan oyunlar var orda ama o kanadında sorunu şu oyunlar pahalı 2-3K dan başlıyor

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oyun oynamak için İngilizce bilme şartının olduğunu hangi marjinal grup soktu milletin kafasına acaba?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Rdr gibi oyunlari nasil anlayarak Turkce oynayacaksin acaba ps5'te?
Anladığım kadar oynarım. Bu İngilizce bilme iddiasına göre Türkiye'de oyunculuğun geçmişi, internete Türkçe yamaların düşmeye başladığı tarihten itibaren başlıyor. Ondan önce İngilizce bilmeyenler oyun oynamıyordu.

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yunus Emre
hali hazırda pc varsa xbox gerek yok çünkü gamepass ile bahsettiğiniz oyunları pc den de oynayabilirsiniz. ingilizce de çok problem yaratmaz aman aman bir dil kullanmıyorlar. ps5 alın geçin.

Shix2x

80+ Bronze
Anladığım kadar oynarım. Bu İngilizce bilme iddiasına göre Türkiye'de oyunculuğun geçmişi, internete Türkçe yamaların düşmeye başladığı tarihten itibaren başlıyor. Ondan önce İngilizce bilmeyenler oyun oynamıyordu.
Hikayeyi bilmedikten sonra oynamanin ne anlami kaldi? Herhangi bir shooter oyundan farki kaliyor mu bal gibi oyunun?

Dahası  
Oyun oynamak için İngilizce bilme şartının olduğunu hangi marjinal grup soktu milletin kafasına acaba?
Türkçe dil desteği olmayan bir oyunun içeriğini ve hikayesini anlamadan oynasam neye yarar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Arda Akel
Ben yıllardır PlayStation'cıyım. PS2 ile başladık, PS3'de takılı kaldık daha 4'e 5'e geçemedim, geçeceğim inşallah! 🚬 🚬 🚬

Dahası  
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,189
Üyeler
162,790
Son üye
mrtttoeto
Top Bottom