Neler Yeni

Ps5 Sıvı Metal Sorunu

Heren45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Bilgisayar parçaları, konsollar ve oyunlar
Merhabalar hocalarım.
Ben ps5 almıştım ortalama 3 haftadır kadarda yatay kullandım ve dik konuma getirdim. Ama işlemciyi soğutan sıvı metal akıyor diyorlar. Benim ps5 modelim 1216a sizce sıvı metalin akma şansı varmı? Bence ilerleyen modellerde düzeltmişlerdir diye düşünüyorum. Size danışmak istedim Teşekkürler.

Buğrahan Mert

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Kazım Buğrahan Mert
Merhabalar hocalarım.
Ben ps5 almıştım ortalama 3 haftadır kadarda yatay kullandım ve dik konuma getirdim. Ama işlemciyi soğutan sıvı metal akıyor diyorlar. Benim ps5 modelim 1216a sizce sıvı metalin akma şansı varmı? Bence ilerleyen modellerde düzeltmişlerdir diye düşünüyorum. Size danışmak istedim Teşekkürler.
Bir sey olmaz agam olursa değişim yaparlar kafana gore kullan

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhabalar hocalarım.

PS5'i (1216B) alalı 10 ay oldu. Aldığımdan beri dik kullanıyorum. Bu şehir efsanesi falan herhalde.

Heren45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
YILDIRIM
İlk serilerinde çok az da olsa bu sorun yaşanmış ama şuan böyle bir sorun yok. Bende 1218a modelini dik bir Şekilde kullanıyorum 3 ay oldu alalı bir sıkıntı yaşamadım.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Baran Kut
Hocam 2 sene dik kullandım, şu anda yatay kullanıyorum. Bir sıkıntı yok bende.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garanti bir şey olmasın istiyorsan yatay kullan.

Heren45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Hocam 2 sene dik kullandım, şu anda yatay kullanıyorum. Bir sıkıntı yok bende.

Garanti bir şey olmasın istiyorsan yatay kullan.
Hocam zaten ben yata kullanıyordum ama bizim televizyon ünitesi hem küçük hemde estetik durmuyordu bir şey olmaz galba

İlk serilerinde çok az da olsa bu sorun yaşanmış ama şuan böyle bir sorun yok. Bende 1218a modelini dik bir Şekilde kullanıyorum 3 ay oldu alalı bir sıkıntı yaşamadım.
Hocam tekrardan merhabalar 😊 atıyorum sıvı metal aktı garanti kapsamına girer değilmi

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Baran Kut
Hocam zaten ben yata kullanıyordum ama bizim televizyon ünitesi hem küçük hemde estetik durmuyordu bir şey olmaz galba

Hocam tekrardan merhabalar 😊 atıyorum sıvı metal aktı garanti kapsamına girer değilmi
Ben de sanmıyorum hocam bir şey olacağını. İlk alanlardanım Türkiye'de ve hala taş gibi çalışıyor.

Düzenli olarak temizliğine önem gösterin ama. Arkadaşım çok kapalı bir yerde kullandı bir sene. Konsol 1 sene sonra oyunlarda 10 15 dakika dayanamadan kapanıyordu. Detaylı temizlettim ona düzeldi.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Muhammet
Sanırsam bildiğim kadarıyla dik kullanınca Sıvı Metal yüzeysel olarak dağılmıyormuş. Daha çok alt tarafta birikiyormuş ve üst kısmın kurumasına sebep oluyormuş. Arada açıp yaymak gerekiyormuş.

Ekran Alıntısı.PNG

Heren45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Sanırsam bildiğim kadarıyla dik kullanınca Sıvı Metal yüzeysel olarak dağılmıyormuş. Daha çok alt tarafta birikiyormuş ve üst kısmın kurumasına sebep oluyormuş. Arada açıp yaymak gerekiyormuş.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Hocam o zaman bu metalin akması için baya hırpalanması ve sarılması gerekiyor ve eğer konsol fazla ısınırsa konsolu yan koymam gerekiyor değilmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,150
Üyeler
159,581
Son üye
MarcelGerard7
Top Bottom