Neler Yeni

ps5 slim alıcam yanına nasıl televizyon almalıyım

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Hasan enes
Ps5 slim almayı düşünüyorum yanına 20 Max 25 k televizyon öneriniz varmı veya PS 5 slim mi tercih edersiniz yoksa düz ps5 mi

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,557
İsim
Mehmet Aslan

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,557
İsim
Mehmet Aslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Onur a.
Son dönemlerde tcl öne çıkmıştı TV konusunda 120hz vs bu piyasada Vestel de yer almak istiyor. Yeni modellerine bakabilirsin teknik servis kurulum konusunda Türkiyede vestelin 1 numara olduğunu düşünüyorum. Bende Vestel 65qa9700 var çok memnunum ama 60hz panel ps5 için 120hz tavsiye ediyorum.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Tv dedin mi Samsung Philips Lg öneririm. En iyi paneller bunlarda

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Onur a.
Tv dedin mi Samsung Philips Lg öneririm. En iyi paneller bunlarda
Samsung teknik servis yokuşa sürüyor Philips çok pahalı fp ürünleri çok yok lg Türkiyeden çekildi distribütörler aracılığıyla satış yapıyor.

Lg güzel bir panel üreticisi ve bir çok firmayada panellerini satıyor. Adem helvacı var tvler konusunda baya içerik üretiyor bakabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Temel
-
QLED TV’ler, Quantum Dot nanopartiküllerin kullanımı sayesinde daha yüksek parlaklık ve daha iyi renk üretimi elde ettikleri için Crystal UHD’den daha iyidir. QLED modelleri %100 renk hacmine ulaşabilir, bu da resmin parlaklık seviyesinden bağımsız olarak renk doygunluğunun korunduğu anlamına gelir.

Crystal UHD TV’ler, canlı olmayan renkler ve daha dar izleme açısıyla daha mat bir görüntü sunar. Buna karşılık daha ekonomik fiyatlandırılırlar.

Bu nedenle, size iyi bir görüntü kalitesi sunan bir TV istiyorsanız, QLED teknolojisine sahip bir TV satın almanızı öneririz.

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Hasan enes
-
QLED TV’ler, Quantum Dot nanopartiküllerin kullanımı sayesinde daha yüksek parlaklık ve daha iyi renk üretimi elde ettikleri için Crystal UHD’den daha iyidir. QLED modelleri %100 renk hacmine ulaşabilir, bu da resmin parlaklık seviyesinden bağımsız olarak renk doygunluğunun korunduğu anlamına gelir.

Crystal UHD TV’ler, canlı olmayan renkler ve daha dar izleme açısıyla daha mat bir görüntü sunar. Buna karşılık daha ekonomik fiyatlandırılırlar.

Bu nedenle, size iyi bir görüntü kalitesi sunan bir TV istiyorsanız, QLED teknolojisine sahip bir TV satın almanızı öneririz.
Hocam öneriniz varmı 25.000 35.000 TL bandinda

serwintes

80+ Gold
Ps5 slim almayı düşünüyorum yanına 20 Max 25 k televizyon öneriniz varmı veya PS 5 slim mi tercih edersiniz yoksa düz ps5 mi
120hz al tv
Mesaj otomatik birleştirildi:

-

oled alsin

Top Bottom