- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben 60 fps üstü alıyorum ben ya 100 falan muhtemelen onu biliyorum. Hocam konsol bağımlısı arkadaşım PS5 Pro senin sistemden daha iyi dedi psikolojim bozuldu vallahocam mecralar çok farklı konsollar mesela atıyorum donanım olarak öyle aham şaham değil ama onlara ayrı düzgün optimizasyon çekiyorlar mesela benim arkadaşımda xbox series s var geçenlerde Marvel rivels oyununu denemek amaçlı internet kafeye gittim series s ten güçlü bir sistemdi ama arkadaş sabit 120 fps alırken ben 60 fps anca alıyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım hocam, konsol bağımlı arkadaşınız varsa içinize kurt düşürüyor tabi. Ondan konu açtım hem sizlerin fikrini almak için hem de güzel sosyalleşmek için.senin sistem konsolların hepsinden iyidir 4070 güzel kart. zaten son zamanlar bilgisayarlar piyasayı ele gecirdi kasalar cok sessiz ve buz gibi calışıyor performanslarda mükemmel konsol niye alınsın? alan adam zengindir zevkine alır ona laf yok. konsol 10 bin falan olurda keyfine alırsın ama 2 katı performans veren sistem alırsın konsol parasına.