HDMI 2.1 lazım.hdmi bir monitör yetmez
HDMI 2.1 gerekiyor.ps 5 için hdmi bir monitör yetmez mi zaten?
Bu bütçede PS5 için monitör zor. Biraz bekleyip bütçe arttırmayı deneyin.4k merakım yok bu monitör ps5 e yetermi ps5te destekleniyormu
Asus TUF VG249Q1R 23.8" 1ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitör güzel fakat ps5i destekliyorumu
TV modelim a49l 8752 5s resitaliye sordum yeter dedi? Monitörede yeter demiştiHDMI 2.1 gerekiyor.
Bu bütçede PS5 için monitör zor. Biraz bekleyip bütçe arttırmayı deneyin.
2021'de F/P monitörler çıkacak bütçenize uygun.TV modeli bu a49l 8752 5s bu yetermi
Bu TV yeterli zaten. Ekstra monitör masrafına gerek yok o zaman.TV modeli bu a49l 8752 5s bu yetermi
TV modelim a49l 8752 5s resitaliye sordum yeter dedi? Monitörede yeter demişti
2021 in ne zamanlarında bu arada o zamanlar bütçe biraz daha artar beklemekte fayda var2021'de F/P monitörler çıkacak bütçenize uygun.
Ailem yada kardeşlerim TV izlerken ps5 e bakmak istiyorum o yuzden lazım bu arada TV hdmi 2.0 diye biliyorumBu TV yeterli zaten. Ekstra monitör masrafına gerek yok o zaman.
Şu listeye bakın:2021 in ne zamanlarında bu arada o zamanlar bütçe biraz daha artar beklemekte fayda var
Ailem yada kardeşlerim TV izlerken ps5 e bakmak istiyorum o yuzden lazım bu arada TV hdmi 2.0 diye biliyorum
HDMI 2.1 kablosu HDMI 2.0 portuna uyabiliyor, HDMI 2.1 monitör gerekmiyor diye biliyorum. Zaten 1080P oynayacakmış.HDMI 2.1 gerekiyor.
Bu bütçede PS5 için monitör zor. Biraz bekleyip bütçe arttırmayı deneyin.
Acer x34 yazdım 9k çıktı :/ direkt link at varsaŞu listeye bakın:
Best HDMI 2.1 Monitors in 2022 | MonitorArms.co
We have reviewed the best HDMI 2.1 monitors for next generation gaming consoles and PCs.monitorarms.co
Baştaki Acer 1100 dolar; TR'de 1500 civarı olur.
Aynen dediğin gibi yapcamHDMI 2.1 kablosu HDMI 2.0 portuna uyabiliyor, HDMI 2.1 monitör gerekmiyor diye biliyorum. Zaten 1080P oynayacakmış.