Neler Yeni

Psikolojik muayene MSÜ'ye ve Polisliğe engel mi?

mensch

80+
Arkadaşlar ileri seviye kaygı bozukluğu yüzünden düzenli psikiyatrik muayeneye gidiyorum ve ilaç kullanıyorum. Devlet hastanesine gitmediğim için sistemde detay gözükmüyor. Özel bir hastaneye gidiyorum. E-Nabızda İlaçlarım sekmesinde psikiyatrik ilaç gözükmüyor ve sadece psikiyatrik muayene tanısı, bir yerde sınıflandırılmamış yazıyor. MSÜ'de veya Polislikte bana sıkıntı çıkartır mı?
IMG_20250102_220854.jpg

Son düzenleme:

CharlesPolat

80+ Bronze
1 tane falan olsa belki açıklayabilirdiniz ama bu kadar varken imkanı yok hocam maalesef direkt elerler
Arkadaşlar ileri seviye kaygı bozukluğu yüzünden düzenli psikiyatrik muayeneye gidiyorum ve ilaç kullanıyorum. Devlet hastanesine gitmediğim için sistemde detay gözükmüyor. Özel bir hastaneye gidiyorum. E-Nabızda İlaçlarım sekmesinde psikiyatrik ilaç gözükmüyor ve sadece psikiyatrik muayene tanısı, bir yerde sınıflandırılmamış yazıyor. MSÜ'de bana sıkıntı çıkartır mı?
Alıntıyı görüntüle

CharlesPolat

80+ Bronze
Aynısından 2şer tane çıkmış. Gene çok ama gene de şansımı denerim. Hiç bir tanı veya ilaç kaydı yok.
Sistemde gittiği bulunuyorsa imkansız hocam tanıdığımda vardı 1 tane olmasına rağmen ilaç bile olmasa elemişlerdi ikna etmen gerekiyor ki çok zor ordakilerin insafına kalıyorsun

Top Bottom