Neler Yeni

Yardım Psu dan gelen cızırtı sesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet
Merhaba arkadaşlar kasamda bi sorun var öncesinde rampage 750w 80+ psu kullanıyordum asus alayım dedim asus tuf 750b aldım kurulumu yaptım tıss diye ses verdi çınlama sesi verdi bazen geçiyor bazen oluyordu onu iade edeceğim kodunu falan oluşturdum rampage i geri taktım aynı sorun onda da oldu bu ses neden sizce napabilirim

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
yunusemre
Merhaba arkadaşlar kasamda bi sorun var öncesinde rampage 750w 80+ psu kullanıyordum asus alayım dedim asus tuf 750b aldım kurulumu yaptım tıss diye ses verdi çınlama sesi verdi bazen geçiyor bazen oluyordu onu iade edeceğim kodunu falan oluşturdum rampage i geri taktım aynı sorun onda da oldu bu ses neden sizce napabilirim
coılıne sesı cok normal bendede var ama benım eskıden psu ya halı takılıyodu altta psu nun fan cıkısı ona bır bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
coılıne sesı cok normal bendede var ama benım eskıden psu ya halı takılıyodu altta psu nun fan cıkısı ona bır bak
2 psu değiştim hocam rampage kullanıyordum asus taktım oldu önceden rampage de yoktu asistan oldu diye iade kodu oluşturdum yarın kargoyu gelecek rampage i taktım ondada oldu napacağım şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,388
Üyeler
160,842
Son üye
maxprint
Top Bottom