Bence hiç kullanma hocam sen bilirsin ama ben o sisteme o psu yu öldürseler emanet etmezdim bir sistemde kısılmayacak tek parça psu durşuanda para konusu biraz sıkıntılı ne kadar süre içinde değiştirmem gerekir psuyu
Eger sisteminin elinden gitmesini istemiyorsan hemen degiştir o PSU u.frisby 600w 80+bronze
fiyatı ne kadar tutturyzen 7 3700x msi rtx 2060 gaming z corsair 8x2 ram b450 plus gaming anakart
9500fiyatı ne kadar tuttu
Dengesiz degil sadece PSU Sorunlu.Hocam sistemin gerçekten dengesiz. Ne kadar verdin bu sisteme ?
PSU U Degiştirin yoksa sisteminiz elinizden kayarak gidebilir.
hocam komple iade edebilirseniz 2070s li bir sistem yapabiliriz o fiyata veya çok daha ucuza 2060super olan bir sistem
Hocam, çok biliyorsunuz herhalde. Bu sistemin neyi dengeli bana söyleyebilir misiniz ? r7 3700x ile arkadaş rtx 2060 kullanıyor. Bence de gerçekten baya dengeli.Dengesiz degil sadece PSU Sorunlu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
PSU U Degiştirin yoksa sisteminiz elinizden kayarak gidebilir.
Gayet dengeli arkadaş belki render yapıyor? Çok mu biliyorsun? Hem böyle daha ileriye dönük ileride 3070 bile takabilir.Hocam, çok biliyorsunuz herhalde. Bu sistemin neyi dengeli bana söyleyebilir misiniz ? r7 3700x ile arkadaş rtx 2060 kullanıyor. Bence de gerçekten baya dengeli.
Hocam allah aşkına tüm yazdıklarımızı okumadan sondan gelip çok bilmişlik yapmayın. Arkadaş render yapsa bile bu fiyat bu sistem alınmaz diyorum. Çünkü zaten 2070s r7 3700x sistemler 10000 10500Tl civarı oluyor. Arkadaş büyük kazık yemiş.Gayet dengeli arkadaş belki render yapıyor? Çok mu biliyorsun? Hem böyle daha ileriye dönük ileride 3070 bile takabilir.