son durumdan haber verir misinizHayır yapamadım, son çabalarını gösteriyorum, sanırım bilgisayarcıya gidicem
Yani ben şuan ne yapabilirim benim yapabileceğim bir şey var mı? Önceki montajı da böyleydi aynı şekil takıyorum şimdi çalışmıyor bunun sebebi ne olabilirKablon doğru fakat montajı yanlış klips yukarı doğru takılmalı , sorun da burdan kaynaklanıyor gözüküyor .
Çok teşekkürler yardımlarınız için, sabah 11den beri uğraşıyorum ama Allah'tan çözüldüGerçekten şaka gibi. Ama döndük dolaştık yine RAM belleklere geldik. Ben demiştim bende de RAM kaynaklı sorun olmuştu diyeSorununuzun çözülmesine sevindim.
Çözemedim valla ne alaka , bios ayarı yapmadım daha, yeni konu açtım yardımcı olur musunuz?Ram ne alaka acabaBios sıfırlandığı için XMP kapanmıştır onu geri aç ram hızını arttırmak için. Biostan fan ayarı yaptıysan onlar da sıfırlanır.
Keşkeramlerden ben de çok çektim yahu ramleri anakarta yapışık verseler keşke sökülmese hiç![]()
Youtube üzerinden yapabilirsiniz. Ama bildiğim kadarıyla anlatayım. BIOS'dan bellek ayarlarına geleceksiniz ve orada XMP'yi göreceksiniz zaten.Çok teşekkürler yardımlarınız için, sabah 11den beri uğraşıyorum ama Allah'tan çözüldübios ayarı nasıl yapılıyor biliyor musunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çözemedim valla ne alaka , bios ayarı yapmadım daha, yeni konu açtım yardımcı olur musunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Keşke
Evet enabled yaptım sanırım bu kadarYoutube üzerinden yapabilirsiniz. Ama bildiğim kadarıyla anlatayım. BIOS'dan bellek ayarlarına geleceksiniz ve orada XMP'yi göreceksiniz zaten.