Kasam 2 yıllık daha yeni temizliği yaptım psu fanından 2 gündür böyle ses geliyo yağladım ve temizledim yinede geliyor ne yapmalıyımKasanın videosu
kapa lan fan yanmuk değilse yamulacak eğer psu fanından geliyorsa bir bak havalandırma kısmına içinde bişi mi dğeiyor yoksa garantin yok sanırım aç içini bilgin varsa bak ya fan gevşemiş gibi bişi ya bişiye sürtüyor yada yamulmuşKasam 2 yıllık daha yeni temizliği yaptım psu fanından 2 gündür böyle ses geliyo yağladım ve temizledim yinede geliyor ne yapmalıyımKasanın videosu
Hocam psu yu açın fanı sökün ortasında küçük bir yer olacak oraya vd 40 sıkın ses gelmiycek birdahaVideo burda sesi
Fanın değişmesi lazım. Rulman dağılmış.Hocam psu yu açın fanı sökün ortasında küçük bir yer olacak oraya vd 40 sıkın ses gelmiycek birdaha
İçindeki fanı görmeden bir şey diyemem. 13.5 CM fanlıysa geçmiş olsun bulamazsınÖneri fan varmıdır ne takalım buna inanılmaz sesi var harbiden araba çalıştırıyor kasa
Baktım da yt den bende orası açık değil sadece çizgisi belli galiba değişmesi gerekicekHocam psu yu açın fanı sökün ortasında küçük bir yer olacak oraya vd 40 sıkın ses gelmiycek birdaha
Fanın üstünde yazarmı açıp baksamİçindeki fanı görmeden bir şey diyemem. 13.5 CM fanlıysa geçmiş olsun bulamazsın![]()
Modeli ne PSU nun yaz ki fan bakalım. Ayrıca naptın öyle motoru dağıtmış alet![]()