Videoya alarak paylaşabilirsiniz. Arkadaşında dediği gibi Coin While ise sadece ses yaratır performansta bir kayıp olmaz.Psu fanından gelen cızırtılı ses bir soruna yol açar mı
ses kaydı atar mısınız?
Eğer CW ise sıkıntı olmaz. bi tek ses olarak sinirinizi zıplatır.
sese göre ön fan tarafında bir sıkıntı var gibi duruyor. ön fanları teker teker elinizle durdurup ses susuyormu test edin.Linke tıklayak bakarmısın pc yi alalı 1 ay olmadı daha
Mesaj otomatik birleştirildi:
Linke tıklayak bakarmısın pc yi alalı 1 ay olmadı daha
Abi ben islemci fanina baktım ses gelmiyor işlemci fanın yanındaki fanada baktım ondada ses gelmiyor geriye psu nun fani kaldisese göre ön fan tarafında bir sıkıntı var gibi duruyor. ön fanları teker teker elinizle durdurup ses susuyormu test edin.
bağladığı prizle alakalı olabilir mi? kasa çalışırken elini kasaya değdirince ses kesiliyor mu?Abi ben islemci fanina baktım ses gelmiyor işlemci fanın yanındaki fanada baktım ondada ses gelmiyor geriye psu nun fani kaldi
Abi şimdi ben kasayı vatan computere goturdum orda hiç ses gelmedi ama o nasıl oluyor bir bilgin var mı
Elimi kasaya degirincede ses kesilmiyor belli bir zmn sonra ses ya kesiliyor yada azalıyorbağladığı prizle alakalı olabilir mi? kasa çalışırken elini kasaya değdirince ses kesiliyor mu?
Hocam neden elini değdirince dedin bende de benzer bir problem var elimi değdirince kesiliyor/azalıyor.bağladığı prizle alakalı olabilir mi? kasa çalışırken elini kasaya değdirince ses kesiliyor mu?
Eğer elini değdirince seste farklılık görüyorsan, sorun büyük ihtimal ile prizdendir.Hocam neden elini değdirince dedin bende de benzer bir problem var elimi değdirince kesiliyor/azalıyor.
Yok reis prizi denedim değişmedi sonuçEğer elini değdirince seste farklılık görüyorsan, sorun büyük ihtimal ile prizdendir.
binanız eski mi? topraklanma ile alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum. eğer fan sesi değilse güç kaynağında kaçak var bence. kasaya elektrik veriyor olabilir. sen dokununca toprağı senin üstünden tamamladığından ses kesiliyor. Güç kaynağının bağlantılarını ve kablolarını iyi kontrol edin.Yok reis prizi denedim değişmedi sonuç
bina eski de ses doğrudan psu'dan geliyor. Kaçak ihtimalini bende düşündüm ancak tornavida ile kontrol ettim bir şey çıkmadıbinanız eski mi? topraklanma ile alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum. eğer fan sesi değilse güç kaynağında kaçak var bence. kasaya elektrik veriyor olabilir. sen dokununca toprağı senin üstünden tamamladığından ses kesiliyor. Güç kaynağının bağlantılarını ve kablolarını iyi kontrol edin.