Neler Yeni

PSU fanından gelen cızırtılı ses bir soruna yol açar mı

Hewfor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hamdi Güven
Psu fanından gelen cızırtılı ses bir soruna yol açar mı

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
ses kaydı atar mısınız?
Eğer CW ise sıkıntı olmaz. bi tek ses olarak sinirinizi zıplatır.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Psu fanından gelen cızırtılı ses bir soruna yol açar mı
Videoya alarak paylaşabilirsiniz. Arkadaşında dediği gibi Coin While ise sadece ses yaratır performansta bir kayıp olmaz.

Hewfor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hamdi Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Linke tıklayak bakarmısın pc yi alalı 1 ay olmadı daha
Mesaj otomatik birleştirildi:

ses kaydı atar mısınız?
Eğer CW ise sıkıntı olmaz. bi tek ses olarak sinirinizi zıplatır.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

sese göre ön fan tarafında bir sıkıntı var gibi duruyor. ön fanları teker teker elinizle durdurup ses susuyormu test edin.

Hewfor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hamdi Güven
sese göre ön fan tarafında bir sıkıntı var gibi duruyor. ön fanları teker teker elinizle durdurup ses susuyormu test edin.
Abi ben islemci fanina baktım ses gelmiyor işlemci fanın yanındaki fanada baktım ondada ses gelmiyor geriye psu nun fani kaldi
Abi şimdi ben kasayı vatan computere goturdum orda hiç ses gelmedi ama o nasıl oluyor bir bilgin var mı

TamerKs

80+ Silver
Abi ben islemci fanina baktım ses gelmiyor işlemci fanın yanındaki fanada baktım ondada ses gelmiyor geriye psu nun fani kaldi
Abi şimdi ben kasayı vatan computere goturdum orda hiç ses gelmedi ama o nasıl oluyor bir bilgin var mı
bağladığı prizle alakalı olabilir mi? kasa çalışırken elini kasaya değdirince ses kesiliyor mu?

Hewfor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hamdi Güven
Evdeki butun prizlerde denemedim ses cikiyor vatana goturdum hiç ses çıkmadı buyuk ihtimalle prizlerde sıkıntı vardır herhalde dimi

bağladığı prizle alakalı olabilir mi? kasa çalışırken elini kasaya değdirince ses kesiliyor mu?
Elimi kasaya degirincede ses kesilmiyor belli bir zmn sonra ses ya kesiliyor yada azalıyor

TamerKs

80+ Silver
Hocam neden elini değdirince dedin bende de benzer bir problem var elimi değdirince kesiliyor/azalıyor.
Eğer elini değdirince seste farklılık görüyorsan, sorun büyük ihtimal ile prizdendir.

TamerKs

80+ Silver
Yok reis prizi denedim değişmedi sonuç
binanız eski mi? topraklanma ile alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum. eğer fan sesi değilse güç kaynağında kaçak var bence. kasaya elektrik veriyor olabilir. sen dokununca toprağı senin üstünden tamamladığından ses kesiliyor. Güç kaynağının bağlantılarını ve kablolarını iyi kontrol edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Bertab
binanız eski mi? topraklanma ile alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum. eğer fan sesi değilse güç kaynağında kaçak var bence. kasaya elektrik veriyor olabilir. sen dokununca toprağı senin üstünden tamamladığından ses kesiliyor. Güç kaynağının bağlantılarını ve kablolarını iyi kontrol edin.
bina eski de ses doğrudan psu'dan geliyor. Kaçak ihtimalini bende düşündüm ancak tornavida ile kontrol ettim bir şey çıkmadı

Top Bottom