Neler Yeni

Psu kasaya güç vermiyor elektriği kesiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
İsa Kayıkcıoğlu
Yeni pc topladim sadace ram ve hardisk eski kurdum hepsini ilkinde çalıştı 6 7 saat açık kaldı ve kapattim sabah açtım 1 2 saat oynadım sonra açık koyup biyere gittim geldigimde kapanmıştı denedim güc vermiyor statik elektirigi attim olmuyor baska psu denedim eski 21 pini taktım islemci fani ekran karti anakart ışığı yanıyordu sizce hata nerede

NespaY

80+ Silver
Yeni pc topladim sadace ram ve hardisk eski kurdum hepsini ilkinde çalıştı 6 7 saat açık kaldı ve kapattim sabah açtım 1 2 saat oynadım sonra açık koyup biyere gittim geldigimde kapanmıştı denedim güc vermiyor statik elektirigi attim olmuyor baska psu denedim eski 21 pini taktım islemci fani ekran karti anakart ışığı yanıyordu sizce hata nerede
Arkadaşın PSU'su devlet sırrı herhalde marka model söylememeye kararlı.

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
21 pin neden takıyorsun hocam 24 pin anakartı çalıştırmazki o.Psu marka model nedir ? Statik elektriği hangi yöntemle attın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
İsa Kayıkcıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knka 21 hepsini iste 24 hepsini taktım fisi cekip tuşu kapatip power tuşuna 30 saniye basili tuttum Gametech 750 GTP-750G LÜTFEN yardim edin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gametech GTP-750G

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,460
Üyeler
166,377
Son üye
devilondan
Top Bottom