Psu Önerir Misiniz ?

berkkaya4

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar merhaba Amd FX6300 işlemci ve Sapphire RX470 ekran kartım var bunlar için bana güç kaynağı önerir misiniz ?
Şuan ki güç kaynağım: Gigabyte 420W Aktif PFC

Fiyat performans bakımından oldukça iyi bir güç kaynağı. Ancak bütçe daha yüksekse daha iyi bir güç kaynağı da önerebilirim.

Arkadaşlar merhaba Amd FX6300 işlemci ve Sapphire RX470 ekran kartım var bunlar için bana güç kaynağı önerir misiniz ?
Şuan ki güç kaynağım: Gigabyte 420W Aktif PFC
Konu başlığını konuna göre düzenler misin?

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
319 Tl ye 650 watt bir psu öneriyorum. Yarın bir gün upgrade düşünürseniz diye 650 watt'lık önerdim.

Bu PSU'ya kötü deniyor nedense neyse bunu öneririm.

Bende gametech 600W 80+ Bronze kendim kullanıyorum beber gibi mükemmel 0 ses var 300TL şan ben indirimi yakalamıştım 239tl ye almıştım

Bende gametech 600W 80+ Bronze kendim kullanıyorum beber gibi mükemmel 0 ses var 300TL şan ben indirimi yakalamıştım 239tl ye almıştım
Gametech merdiven altılığı konusunda frisbyden bile kötü yani bir elektrik kesilmesinde PC'nin havaya uçma ihtimali var bilginize.

Öyle bişey yok kardeşim spacex attığı füzemi bu da havaya uçacak kaç kere denedim herşeyi bi şeycik olmadı köyde yaşıyorum şürekli elektrik kesiliyor zaten olsa olurdu

Geri