maksimum 500bütçeniz ne kadar?
Konu başlığını konuna göre düzenler misin?Arkadaşlar merhaba Amd FX6300 işlemci ve Sapphire RX470 ekran kartım var bunlar için bana güç kaynağı önerir misiniz ?
Şuan ki güç kaynağım: Gigabyte 420W Aktif PFC
Bu PSU'ya kötü deniyor nedense neyse bunu öneririm.319 Tl ye 650 watt bir psu öneriyorum. Yarın bir gün upgrade düşünürseniz diye 650 watt'lık önerdim.
SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SHP650 V2 ITOPYA'da.www.itopya.com
Sharkoon oldukça kaliteli bir firma, bu modeli de oldukça kaliteli ve güçlü, tavsiye ederim.Bu PSU'ya kötü deniyor nedense neyse bunu öneririm.
![]()
FSP Hydro HD700 700 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro HD700 700 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! FSP Hydro HD700 700 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Gametech merdiven altılığı konusunda frisbyden bile kötü yani bir elektrik kesilmesinde PC'nin havaya uçma ihtimali var bilginize.Bende gametech 600W 80+ Bronze kendim kullanıyorum beber gibi mükemmel 0 ses var 300TL şan ben indirimi yakalamıştım 239tl ye almıştım
Burada kaliteli değil ve eski denilmişti aslında.Sharkoon oldukça kaliteli bir firma, bu modeli de oldukça kaliteli ve güçlü, tavsiye ederim.
donanimarsivi.com
Burada kaliteli değil ve eski denilmişti aslında.
7k bütçe ile toplana bilecek güzel bir sistem önerileri bekliyorum sizlerden
işlemci ryzen olsa güzel olurdonanimarsivi.com
donanimarsivi.com