YusufTheBolt
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,097
- İsim
- Yusuf Eyili
Hocam ben mühendisim bu bilgilere vakıfım merak etmeyin. Bana PSU ların direnç sınırının altında çalıştığında Power consumption and efficiency verilerinin ve 3 kanal çıkışlarının direnç ve iletim yollarında azalma olduğuna dahir bir bilgi veya kaynak gösterebilir misiniz? Özellikle %10-15 oranında uydurma bir oranla azaldığı konusunda ki kaynağınızı merak ediyorum.Güç kaynakları, kapasitörler adı verilen elektrik depolama cihazları kullanır. Bu kapasitörler zamanla yaşlanır ve kapasiteleri azalır. Bu, güç kaynağının voltaj çıkışını düşürür ve performansını azaltır.
Güç kaynakları, yüksek sıcaklıklarda çalışır. Bu, zamanla bileşenlerde termal bozulmaya neden olabilir. Bu, güç kaynağının verimliliğini düşürür ve performansını azaltır.
Güç kaynakları, hareketli parçalar içerir. Bu parçalar zamanla aşınabilir ve arızalanabilir. Bu, güç kaynağının performansını azaltabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca bu kopuyaladığınız yazıdaki güç kaynaklarında ki hareketli parçalar dediği endistüriyel veya minimal ev kullanım tarzı Oto dimmer - ve iki verili anahtar tarzı modülleri içeren aletler için geçerli olup PC PSU larında hareketli parça bulunmaz. Tabi soğutma grubunda ki fanı sayıyorsanız güzel kafa...Güç kaynakları, kapasitörler adı verilen elektrik depolama cihazları kullanır. Bu kapasitörler zamanla yaşlanır ve kapasiteleri azalır. Bu, güç kaynağının voltaj çıkışını düşürür ve performansını azaltır.
Güç kaynakları, yüksek sıcaklıklarda çalışır. Bu, zamanla bileşenlerde termal bozulmaya neden olabilir. Bu, güç kaynağının verimliliğini düşürür ve performansını azaltır.
Güç kaynakları, hareketli parçalar içerir. Bu parçalar zamanla aşınabilir ve arızalanabilir. Bu, güç kaynağının performansını azaltabilir.