Bir arkadaş RMP-600-80P için bildiğin patlıyor bu PSU değiştir dedi de değiştireyimmi veya hangi psuyu önerebilirsiniz bunun yerine ?
Degistir butce soylersen yardimci olabiliriz
Bütçene bağlı.
ekstra bütçe çıkarmak istemiyorum elimdeki psu çıkartıp minimum ücretle yine 600w'lik bir psuBütçe nedir ve kaç watt olmalı?
Alabiliyorsan SHP650 V2 al, fiyatına göre çok iyi, elindeki bombadan kat kat daha iyi .ekstra bütçe çıkarmak istemiyorum elimdeki PSU çıkartıp minimum ücretle yine 600w'lik bir PSU
uçuk fiyat benim için 600 üstüne çıkmaya gerek duymuyorumCorsair 750 w 80 plus tercih edebilirsn daha kaliteli olsun dersen seasonic var ama biraz pahalı
Alabiliyorsan SHP650 V2 al, fiyatına göre çok iyi, elindeki bombadan kat kat daha iyi .
eyw bilgiler için peki bu psular gaming gecesinde felan indirime girermi ? gaming gecelerini takip etmeye değermi yoksa al geç fazla uğraşma mı dersiniz ?
SHP650 V2 indirime girmişti ama en sonki indirimde girmedi.eyw bilgiler için peki bu psular gaming gecesinde felan indirime girermi ? gaming gecelerini takip etmeye değermi yoksa al geç fazla uğraşma mı dersiniz ?
Bütçe 600 ₺'ye kadarsa sana bu PSU'yu öneririm, çok kaliteli ve ileriye dönük bir PSU bu. Kendim de kullanıyorum.uçuk fiyat benim için 600 üstüne çıkmaya gerek duymuyorum