Solotov
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 132
- İsim
- Solotov Bourne
arkadaşlar herkese iyi forumlar bugün baya mutluydum taki kargolarım gelene kadar. Sisteme ilk olarak anakartı takmaya çalıştım hallettim ama bir kaç vidasını sorunlu taktığımı düşündüğüm için bilgisayarcıya götürdüm be birde psu derdinden kurtulmak için psu yu yanımda götürdüm. şu an sistemimde ekran kartı ve ram takılı değil kargom gelemedi. bilgisayarcı psuyu bağladı ama berbat bağlamıştı eve gidince kabloları arkadan doladım sonra usb 3.0 portunu dolarken çıkardım bir tane pinin yamulduğunu gördüm bilgisayarcı yamulttu yada ben moralim orda alt üst oldu tüm parçaları ayrı ayrı almıştım garantilik bir durumu yok çünkü pin yamuk değildi. Ama oturtmayı başardım 1 pin oturmamış şekilde taktım diğerlerine oturdu ama bir umut pc den açılmasını beklemek için (monitörsüz sadece güç gelecek mi diye açmaya çalıştım.ama ram takılı olmadan açmayı denedim pc ye güç gelmedi. sadece işlemci ssd takılı ram takılı değildi alt tarafa fotoğrafı bırakacağım bana yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa o kadar mutlu ederki beni.. Çünkü yaşadığım yerdeki bilgisayarcılar gerçekten bir şey bilmiyor binbir pişmanım.