Neler Yeni

Yardım psum yüzünden verilerim silindi

Keremdiyola

80+ Bronze
PSU gelen yüksek voltajı tutamadı galiba. Sadece depolama birimlerine zarar geldiği için sevinin bence.
Hocam diğer birimlerede zarar geldiğini nasıl anlarım ya küçük zarar geldiyse fln performans azalırmı

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Selamlar güç kaynağında olan bir sorun nedeniyle bilgisayarı kullanamıyorum şöyle ki açılıyor sonra psudan ses tak diye siyah ekran kapanıyor bilgisayar sonrasında tekrar açılıyor açılamadan kapanıyor oyunda kapanıyor bu şekilde nerden baksanız 60 I geçmiştir 2 aydır muzdaribim vatandan aldım hep Windows’a driverlere suç atıyorlar hepsi güncel 50 GB verim silindi ssd yavaşladı gibime geliyor ekran kartı işlemci analartta vb yanma olduysa anlaşılırmı performans kaybım olur mu
PC açılmıyorsa verilerin nasıl silinsin?

Keremdiyola

80+ Bronze

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Selamlar güç kaynağında olan bir sorun nedeniyle bilgisayarı kullanamıyorum şöyle ki açılıyor sonra psudan ses tak diye siyah ekran kapanıyor bilgisayar sonrasında tekrar açılıyor açılamadan kapanıyor oyunda kapanıyor bu şekilde nerden baksanız 60 I geçmiştir 2 aydır muzdaribim vatandan aldım hep Windows’a driverlere suç atıyorlar hepsi güncel 50 GB verim silindi ssd yavaşladı gibime geliyor ekran kartı işlemci analartta vb yanma olduysa anlaşılırmı performans kaybım olur mu
Psu Rampage çok kötü değiştirmeniz gerek

Keremdiyola

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,814
Üyeler
162,561
Son üye
naaberco