SSD'niz gayet iyi ama psu zarar vermiş olabilir.Performans kaybı yaşarmıyım ssdde hız dahil
SSD'niz gayet iyi ama psu zarar vermiş olabilir.Performans kaybı yaşarmıyım ssdde hız dahil
Sorunun psudan kaynaklandığını yani psunun iyi bir seçim olmadığını söyledim.burda psu yu neden aldınız falan demek değil sorun. burda adam almış pişman olmuş sorgulamak bize düşmez ama dediğin gibi almasaydı iyi olurdu
hmm psu dan koku geliyomu duman gördünüzmü beyazımsıHocam normalde corsairin 3 fanlı kasasını seçmiştim bu daha sağlam dedi nerden bileyim bide daha ucuzdu
Hocam diğer birimlerede zarar geldiğini nasıl anlarım ya küçük zarar geldiyse fln performans azalırmıPSU gelen yüksek voltajı tutamadı galiba. Sadece depolama birimlerine zarar geldiği için sevinin bence.
PC açılmıyorsa verilerin nasıl silinsin?Selamlar güç kaynağında olan bir sorun nedeniyle bilgisayarı kullanamıyorum şöyle ki açılıyor sonra psudan ses tak diye siyah ekran kapanıyor bilgisayar sonrasında tekrar açılıyor açılamadan kapanıyor oyunda kapanıyor bu şekilde nerden baksanız 60 I geçmiştir 2 aydır muzdaribim vatandan aldım hep Windows’a driverlere suç atıyorlar hepsi güncel 50 GB verim silindi ssd yavaşladı gibime geliyor ekran kartı işlemci analartta vb yanma olduysa anlaşılırmı performans kaybım olur mu
dediğin gibi almasaydı iyi olurdu
Normalde 1900 okuyodu ama şuan yine test edeceğim iade ederler düştüyseSSD'niz gayet iyi ama psu zarar vermiş olabilir.
Hocam açılıyor Discord fln açılınca kapanıyor açılırken gene kapanıyor böyle böyle 6 kerePC açılmıyorsa verilerin nasıl silinsin?
Psu'nuzu değiştirmeden test etmeyin bence, psu yine sorun çıkarıp başka parçalara da zarar verebilir.Normalde 1900 okuyodu ama şuan yine test edeceğim iade ederler düştüyse
sistem kapalıysa nasıl test yapcanNormalde 1900 okuyodu ama şuan yine test edeceğim iade ederler düştüyse
Oraya gidince psu değiştirip test edeceğiz ozaman indireceğimsistem kapalıysa nasıl test yapcan
Verilerin silinmez. SSD'yi başka bir sisteme tak. Verileri alırsın.Hocam açılıyor Discord fln açılınca kapanıyor açılırken gene kapanıyor böyle böyle 6 kere
Psu Rampage çok kötü değiştirmeniz gerekSelamlar güç kaynağında olan bir sorun nedeniyle bilgisayarı kullanamıyorum şöyle ki açılıyor sonra psudan ses tak diye siyah ekran kapanıyor bilgisayar sonrasında tekrar açılıyor açılamadan kapanıyor oyunda kapanıyor bu şekilde nerden baksanız 60 I geçmiştir 2 aydır muzdaribim vatandan aldım hep Windows’a driverlere suç atıyorlar hepsi güncel 50 GB verim silindi ssd yavaşladı gibime geliyor ekran kartı işlemci analartta vb yanma olduysa anlaşılırmı performans kaybım olur mu
Hocam csgo yüklüydü şimdi açarken 10 gb indirme istiyor ama kapanmadan önce açılıyordu 1 dakikada oldu buVerilerin silinmez. SSD'yi başka bir sisteme tak. Verileri alırsın.
Hocam orda konuşcam ama bütçe yokPsu Rampage çok kötü değiştirmeniz gerek