Neler Yeni

PTT Kargo Ne Demek İstiyor?

pentiti

80+ Silver
Arkadaşlar şimdi 30 Ocak da Teslimmedilemedi diyor takip sorgulamada. Bugün ise dağıtıma çıkarıldı diyor ve 5 km mesafe var kargom ve benim aramda. Bugün gelir mi? İnternetten okudum Cihet No girilen kargolarda şubelerden alınamazmış yani dağıtıma çıkarılmış oluyormuş. Şimdi benim bu Aliexpress de aldığım ürün gelir mi gelmez mi? Bugün 1 Şubat da saat sabah 8 de dağıtıma verilmiş. Birde kargoyu teslim etmeye girişmişler ama alıcı adresi kapalı alıco adresi evde yok diye bir durum yazmışlar kargoya. Birde asla müşteri hizmetlerini falan arayamam yaşım küçük ailem ise çok meşgul asla uğraşamam diyorlar.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Arkadaşlar şimdi 30 Ocak da Teslimmedilemedi diyor takip sorgulamada. Bugün ise dağıtıma çıkarıldı diyor ve 5 km mesafe var kargom ve benim aramda. Bugün gelir mi? İnternetten okudum Cihet No girilen kargolarda şubelerden alınamazmış yani dağıtıma çıkarılmış oluyormuş. Şimdi benim bu Aliexpress de aldığım ürün gelir mi gelmez mi? Bugün 1 Şubat da saat sabah 8 de dağıtıma verilmiş. Birde kargoyu teslim etmeye girişmişler ama alıcı adresi kapalı alıco adresi evde yok diye bir durum yazmışlar kargoya. Birde asla müşteri hizmetlerini falan arayamam yaşım küçük ailem ise çok meşgul asla uğraşamam diyorlar.
Ptt olduğu için pek bir ümidim yok.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
dağıtıma çıkarıldı mı aynı gün teslim gelir. Trendyol express kullandım çok iyi, aras kullandım iyi fakat ptt 10 günde kargo gönderiyor fakat mesaj geldiyse aynı gün teslim edilir

pentiti

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef öyle olacak.
Olmasın olmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dağıtıma çıkarıldı mı aynı gün teslim gelir. Trendyol express kullandım çok iyi, aras kullandım iyi fakat ptt 10 günde kargo gönderiyor fakat mesaj geldiyse aynı gün teslim edilir
İnşallah çünkü babam parayı çöpe at iade etmezler uğraşamam diyor.

pentiti

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Aliekspressten aldıysan eğer vergisi için senin şubeye gitmen gerek diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,086
Üyeler
162,771
Son üye
ozyaziciemir
Top Bottom