Neler Yeni

PUBG Eşleştirme Sistemi

Noowie-NG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdullah Kağızmanlı
Çok rezalet bi eşleştirme sistemi var ben 3 levelim girdiğim oyunda karşıma 500 LvL bi adam geliyor hiç saptırmadan headshot atıp lobiye gönderiyor bu eşleştirme sistemi neye göre yapılıyor veya bana yardımcı olabilecek biri varmı? Aynı zamanda pubg mobile oynuyorum onda neredeyse eşit oluyor eşleştiğim adamlar, oyunu seviyorum oynamakta istiyorum ama böyle olunca küfredip oyunu kapatıyorum çok sinir bozucu gerçekten.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Mobile de rank sistemi olduğu için öyle de normalinde rastgele arıyor site biliyorum

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,501
İsim
.
Çok rezalet bi eşleştirme sistemi var ben 3 levelim girdiğim oyunda karşıma 500 LvL bi adam geliyor hiç saptırmadan headshot atıp lobiye gönderiyor bu eşleştirme sistemi neye göre yapılıyor veya bana yardımcı olabilecek biri varmı? Aynı zamanda PUBG mobile oynuyorum onda neredeyse eşit oluyor eşleştiğim adamlar, oyunu seviyorum oynamakta istiyorum ama böyle olunca küfredip oyunu kapatıyorum çok sinir bozucu gerçekten.
Kötü bir sistem
Düzeltmek akıllarına gelmedi herhalde
Böyle oynayaxan ya da hiç oynamayacan

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Çok rezalet bi eşleştirme sistemi var ben 3 levelim girdiğim oyunda karşıma 500 LvL bi adam geliyor hiç saptırmadan headshot atıp lobiye gönderiyor bu eşleştirme sistemi neye göre yapılıyor veya bana yardımcı olabilecek biri varmı? Aynı zamanda PUBG mobile oynuyorum onda neredeyse eşit oluyor eşleştiğim adamlar, oyunu seviyorum oynamakta istiyorum ama böyle olunca küfredip oyunu kapatıyorum çok sinir bozucu gerçekten.
PUBG mobilde bottan başka bir şey yok 10 maç girsem rahat ilk 3 e kalırım ama gerçek pubg de iyi oynamak seviye ile değil ses kasma oyunun yüzde 60 ı.Eşleştirse ne olacak alışırsın

Noowie-NG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdullah Kağızmanlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kötü bir sistem
Düzeltmek akıllarına gelmedi herhalde
Böyle oynayaxan ya da hiç oynamayacan
Adamlar bu oyundan Allah bilir kaç para kazandı, kaç kişi şikayet etti ama düzeltmiyolar ne sorumsuz bi davranış neyse inşallah oynadıkçca gelişir bende yeni başlayanları öldürüp hava atarım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

PUBG mobilde bottan başka bir şey yok 10 maç girsem rahat ilk 3 e kalırım ama gerçek PUBG de iyi oynamak seviye ile değil ses kasma oyunun yüzde 60 ı.Eşleştirse ne olacak alışırsın
Bende pusa pusa oynarım itlik değilmi madem öyle iyi mi? böyle xd

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,501
İsim
.
Adamlar bu oyundan Allah bilir kaç para kazandı, kaç kişi şikayet etti ama düzeltmiyolar ne sorumsuz bi davranış neyse inşallah oynadıkçca gelişir bende yeni başlayanları öldürüp hava atarım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende pusa pusa oynarım itlik değilmi madem öyle iyi mi? böyle xd
İtlik de bir yere kadar

Top Bottom