Neler Yeni

Pubg için kulaklık önerisi

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
Bütçe
2000
Arkadaşlar merhaba daha önce 2 yıl boyunca void elite kullandım pubg oynarken ses kasmasından çok memnun değildim zaten üstüne 1 yıl önce kırıldı o yüzden oyunu oynamayı bıraktım şimdi tekrar kulaklık alıcam sadece lol ve pubg oynuyorum 2000₺ bütçem var iem olur cloud 2 tarzı ayar gerektirmeden iyi ses kastıran kulaklık olur bütün önerilinize açığım.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
SEFA KAYA
Hyperx cloud2 önerim pubg de bizzat kullanıyorum. Ayak sesleri net alıyorum. Ek ayar yapmadan.
1 alternatif razer blacksharkv2 x olur ama ses kartı alınmalı veya anakart ses kartı iyiyse. Yoksa da fxsound yazılımı ile de güzel ses kasılıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Corsair void elite bende de var. Ses kasma da sorun yaşamıyorum , sizdekinde dip ses olabilir

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can
Hyperx cloud2 önerim pubg de bizzat kullanıyorum. Ayak sesleri net alıyorum. Ek ayar yapmadan.
1 alternatif razer blacksharkv2 x olur ama ses kartı alınmalı veya anakart ses kartı iyiyse. Yoksa da fxsound yazılımı ile de güzel ses kasılıyor.

Corsair void elite bende de var. Ses kasma da sorun yaşamıyorum , sizdekinde dip ses olabilir
fxsound yazılımını kurduğumuzda bi ayar yapmamız gerekiyor mu

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
SEFA KAYA

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can
Gaming alıyorum ben yetiyor. Razer da kullanıyordum. Hyperx ile Corsair gerek yok
dandik bi kulaklıkla oyniyorum pubg ses seviyeside az geliyor hem ses kasmak icin hemde ses seviyesini arttırmak icin kullanılır mı

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
SEFA KAYA

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

void elite'in ses kartı duruyor onu kullansam v2x ile uygun olur mu ?

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
SEFA KAYA
Top Bottom