Neler Yeni

PUBG mobile kasma sorunu

samettr00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
samet
Merhabalar öncelikle işletim sistemim

4 gb ram
msi r7 240 2 gb ekran kartı
İntel core 2 duo e8600
Sanallaştırma açık
Windows 8.1 64 bit işletim sistemim var

fakat ben bu sistemle gta 5 yüksek ayarkarda kasma donma olmadan oynadım, csgoda aynı şekilde kasma donma olmadan oynadım ama pubg mobile oynamaya çalıştığımda oyun 50 fps gösteriyor fakat 10 fps gibi
50 fps gösteriyor karakteri bir oynatıyorum 10 a düşüyor cpu %93 oluyor ve aşşağısına inmiyor Gameloop da denedim Memu da denedim Memuda açılmadı bi yarım edin arkadaşlar youtube den izliyom adamlar benim işlemci benden düşük ekran kartlarıyla yağ gibi oynuyorlar sebebi nedir

sws9912

80+ Silver

sufazade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
abdulkadir
sana önerim var bu kasma sorunu azda olsa çözülüyor razer cortex kullan aradaki farkı gör diğer oyunlar içinde söylüyorum

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Bu oyun işlemçi bazlı oyun ne kadar işlemçin iyi olursa o kadar oyun akışkan oluyor

Deliever

80+ Bronze
Merhabalar öncelikle işletim sistemim

4 gb ram
msi r7 240 2 gb ekran kartı
İntel core 2 duo e8600
Sanallaştırma açık
Windows 8.1 64 bit işletim sistemim var

fakat ben bu sistemle gta 5 yüksek ayarkarda kasma donma olmadan oynadım, csgoda aynı şekilde kasma donma olmadan oynadım ama PUBG mobile oynamaya çalıştığımda oyun 50 fps gösteriyor fakat 10 fps gibi
50 fps gösteriyor karakteri bir oynatıyorum 10 a düşüyor cpu %93 oluyor ve aşşağısına inmiyor Gameloop da denedim Memu da denedim Memuda açılmadı bi yarım edin arkadaşlar youtube den izliyom adamlar benim işlemci benden düşük ekran kartlarıyla yağ gibi oynuyorlar sebebi nedir
Gameloop'dan oynadığın için FPS yi yüksek alamanı bekleme.

Top Bottom