C cemozgen 80+ Bronze Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 658 Dahası Reaksiyon skoru 158 İsim Cem Dün, 14:02 #1 9070xt nitro+ ekran kartım var, Xg27aqdmg rog monitörde pubg oynarken mouse u sağa sola çevirince görüntü bulanıyor anlık geri düzeliyor ne yapacaz bunla? Ayarları değiştirdim falan düzelmiyor
9070xt nitro+ ekran kartım var, Xg27aqdmg rog monitörde pubg oynarken mouse u sağa sola çevirince görüntü bulanıyor anlık geri düzeliyor ne yapacaz bunla? Ayarları değiştirdim falan düzelmiyor
C cemozgen 80+ Bronze Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 658 Dahası Reaksiyon skoru 158 İsim Cem Dün, 14:43 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Reindi yazmış: ayarlarda vsync var ört onu Devamı için tıklayın... kapalı durumda hocam Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 14:22 directx 12ye çekince düzeldi oyunu fakat, bu da çok fps drop yaratıyor ne yapabiliriz Son düzenleme: Dün, 14:22
Reindi yazmış: ayarlarda vsync var ört onu Devamı için tıklayın... kapalı durumda hocam Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 14:22 directx 12ye çekince düzeldi oyunu fakat, bu da çok fps drop yaratıyor ne yapabiliriz
Clayz 80+ Silver Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 3,529 Dün, 14:45 #4 cemozgen yazmış: kapalı durumda hocam Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 14:22 directx 12ye çekince düzeldi oyunu fakat, bu da çok fps drop yaratıyor ne yapabiliriz Devamı için tıklayın... su oyun bana dırek sakat gıbı gelıyo ozellıkle bootcampe gırıncce adam olmamasına ragmen oyle bır kasıyodukı
cemozgen yazmış: kapalı durumda hocam Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 14:22 directx 12ye çekince düzeldi oyunu fakat, bu da çok fps drop yaratıyor ne yapabiliriz Devamı için tıklayın... su oyun bana dırek sakat gıbı gelıyo ozellıkle bootcampe gırıncce adam olmamasına ragmen oyle bır kasıyodukı