❌İndirim Bitti! Puma Black Phase Sırt Çantası 439TL

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,152
Son düzenleme:
Son bir yılın en düşük fiyatı, satıcı güvenilir gibi duruyor. İhtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.
çakma mı bu

Son bir yılın en düşük fiyatı, satıcı güvenilir gibi duruyor. İhtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.
fiyat düşmüyor premiummu lazım acaba

yüzde 99,9 çakmadır zaten satıcının 1 tane yorumu var , aynı çantayı amazondan aldım geçen sene 500 küsür liraya alacaksanız biraz fazla verip amazondan alın yüzde yüz orjinal zaten sürekli indirime giriyor amazonda bunun diğer renkleri falanda yada hepsiburada satıcılı yakın fiyatlara bulursanız onlardan alın , genel olarak teknoloji giyim elektronik vs... markalı ürünleri ya kendi mağazasından yada hepsiburada amazon satıcılı tercih ediyorum sizede tavsiye ederim

yüzde 99,9 çakmadır zaten satıcının 1 tane yorumu var , aynı çantayı amazondan aldım geçen sene 500 küsür liraya alacaksanız biraz fazla verip amazondan alın yüzde yüz orjinal zaten sürekli indirime giriyor amazonda bunun diğer renkleri falanda yada hepsiburada satıcılı yakın fiyatlara bulursanız onlardan alın , genel olarak teknoloji giyim elektronik vs... markalı ürünleri ya kendi mağazasından yada hepsiburada amazon satıcılı tercih ediyorum sizede tavsiye ederim
Mağaza yorumlarıda baktınız mı hocam 5 yıldız üzeriden 4.2ydi 10000 tane yorum vardı. Bu sebepten dolayı bana güvenli geldi. Haklı olabilirsiniz ama bence ihtiyaç varsa denemeye değer çakmaysa anlaşılır zaten iade edilir. Satıcının profilinin ekran görüntüsü:

Ekler

• Screenshot_20251211-224517_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20251211-224517_Hepsiburada.webp
    79.1 KB · Hit: 20
Son düzenleme:
Aynı çantayı 3 yıl önce 40tl ye aldım. Geçen sene arkadaşa 200tl ye aldırttım. Çanta orjinal ve taş gibi. Muhtemelen dünyadaki en fiyat performans çanta. 3 yıl lise üniversite turlar ve balık için kullandım hala daha sıfırdan farksız.

Geri