Neler Yeni

Python ile robotik kodlamaya nerden nasıl başlayabilirim?

medo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Medet
merhaba arkadaşlar, bu aralar robotik kodlamaya baya merak salmışım kendime kucuk basit robotlar yapmak istiyorum ama bunun hakkında hiç bir bilgim yok nerden nasıl başlamalıyım? (arayuze sahip basit-orta uygulamalar yapabilecek kadar python biliyorum)

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Onur Kartal
Arduino kartıyla robotiğin mantıgını anlayabilirsin kendıne bütçene göre arduino seti al.Sensörleri öğren kodlama mantıgını oturt C++ üzerinden kodlanıyor arduino.Pythonlada yapabilirsin ama tavsiyem önce c++ öğren arduino setiyle devre ekipmanlarını kavra.Sonra pythona geç daha sonra python üzerinden arduinoda yaptıklarını yapmaya başla.Zamanla sana yetmeyecek ve raspbery pi kartına ve python derinlerine yapay zekaya doğru yolculuk başlayacak :)

• Beğen
Reaksiyonlar: medo

medo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Medet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arduino kartıyla robotiğin mantıgını anlayabilirsin kendıne bütçene göre arduino seti al.Sensörleri öğren kodlama mantıgını oturt C++ üzerinden kodlanıyor arduino.Pythonlada yapabilirsin ama tavsiyem önce c++ öğren arduino setiyle devre ekipmanlarını kavra.Sonra pythona geç daha sonra python üzerinden arduinoda yaptıklarını yapmaya başla.Zamanla sana yetmeyecek ve raspbery pi kartına ve python derinlerine yapay zekaya doğru yolculuk başlayacak :)
cevabın için cok teşekür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam rahatsız ettiğim için ozurdilerim, 1 sorum daha olucaktıda önerdiğiniz bir eğitim varmı peki bu konu hakkında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,721
Üyeler
163,707
Son üye
legnikaaaa
Top Bottom