gtx 960 4gb takılı olanı gördümDarboğaz olur ise başka ekran kartı önerileriniz var mı?
olmazDarboğaz olmaz mı yani
oyununa göre değişebilir ama her türlü biraz darboğaz olacaktır ama sorun yaratacağını sanmam biraz bu işlerden anlıyorsan oc yapabilirsin q6600 deli gibi oc olabilen bir işlemci 2.4ghz olmasına rağmen 4ghz e filan çıkartanlar vardı (elektrik bandı ile fsb sini 1066 dan 1333 e otomatik çıkartıyorlardı yani her türlü çok iyi oc olan bir işlemci ama tdp si yüksek olduğundan iyi bir güç kaynağı+soğutma gerektirir (belli bir seviyede oc ta stok fan kurtarır ama 4ghz deneyeceğim suyunu çıkartacağım diyorsan iyi bir kule tipi soğutma işini görür)(snowman m200 idare eder(70₺) ama biraz daha üst seviye bir soğutma bulabilirsin mesela snowman t6 ultra (170₺))Darboğaz olur ise başka ekran kartı önerileriniz var mı?
Böyle bir ekran kartı buldum bu mu daha iyi gtx 750 mi ve bu ekran kartında darboğaz olur mu?Yer yer %10-15'lere varan darboğazlar olabiliyor. Bu ikili kullanılabilir ancak GTX 750'den yukarısında bariz darboğaz olur.
R7 370 çok daha güçlü bir kart ancak almanı önermem. Hem çok pahalı hem de zaten GTX 750 bile senin işlemcin için biraz fazla güçlü. R7 370 ile bariz darboğaz olur.Böyle bir ekran kartı buldum bu mu daha iyi gtx 750 mi ve bu ekran kartında darboğaz olur mu?
Sapphire Ekran Kartı - GittiGidiyor
Ekran kartı fiyatları ve Nvidia & AMD gibi markaların ekran kartı modelleri GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı Sapphire ekran kartı ve ürünleri için tıklayın!www.gittigidiyor.comMesaj otomatik birleştirildi:
Böyle bir ekran kartı buldum bu mu daha iyi gtx 750 mi ve bu ekran kartında darboğaz olur mu?
Ekran kartı fiyatları ve Nvidia & AMD gibi markaların ekran kartı modelleri GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı Sapphire ekran kartı ve ürünleri için tıklayın!www.gittigidiyor.comMesaj otomatik birleştirildi:
Böyle bir ekran kartı buldum bu mu daha iyi gtx 750 mi ve bu ekran kartında darboğaz olur mu?
Ekran kartı fiyatları ve Nvidia & AMD gibi markaların ekran kartı modelleri GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı Sapphire ekran kartı ve ürünleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
gtx750ti ile gtx950 arası yani gtx750ti dan daha iyi 2,elde 450₺ ye satanlar var aynı modeli rx460 larda benzer fiyatlara bulunuyor güçleri aynı sayılır ama rx460 çok daha güncelBöyle bir ekran kartı buldum bu mu daha iyi gtx 750 mi ve bu ekran kartında darboğaz olur mu?
Ekran kartı fiyatları ve Nvidia & AMD gibi markaların ekran kartı modelleri GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı Sapphire ekran kartı ve ürünleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Evet R7 370 alırsan büyük oranda darboğaz olur.Peki darboğaz olur mu?
Olur.Olmaz dostum alabilirsin