hocam sistem elinizde varsa veya 2. el bu sistemi alacaksanız bi 4gb daha almanızı öneririm ama kendiniz toplayacaksanız eski bir sistem olur ileriye dönük olmaz yani, bütçenizi yazarsanız size daha rahat yardımcı olabilirimdüşük ayarlarda da olsa oynatır hocam
hocam sistem elimde mevcut elimde az az para oldukça birşeyler almaya çalışıyorum işlemci ve ss almayı düşünüyorumhocam sistem elinizde varsa veya 2. el bu sistemi alacaksanız bi 4gb daha almanızı öneririm ama kendiniz toplayacaksanız eski bir sistem olur ileriye dönük olmaz yani, bütçenizi yazarsanız size daha rahat yardımcı olabilirim
hocam ozaman ilk işiniz şuan elinizdeki ramin aynı marka modelinden bir tane daha alıp çift kanal kullanın performansı gözle görülür fark edecektir.hocam sistem elimde mevcut elimde az az para oldukça birşeyler almaya çalışıyorum işlemci ve ss almayı düşünüyorum
ramlerim 2x2 şeklinde 4x4 yapmam lazım ama oyunda bir fark olurmu acabahocam ozaman ilk işiniz şuan elinizdeki ramin aynı marka modelinden bir tane daha alıp çift kanal kullanın performansı gözle görülür fark edecektir.
sonrası için bence ddr3 sistem toplayıp paranızı çöpe atmayın biraz sabredin bu sistemle ve yaz tatilinde çalışıp para biriktirebilirseniz ddr4 daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz. bu sistemi de 2. elden satıp bütçeye katkı sağlarsınız o zamanlar ve çoğu oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz.
hocam 2x2 ise 4x4 yapın fark edecektir 4gb ram artık çok eskide kaldı açıkçası ama diyorsanız ilerde sistemi yükselticem şuan sadece lowda valo oynatsın yeter, o zaman oynamanıza gerek yok hocam ilerde yükseltirken 8x2 yaparsınız ramleriramlerim 2x2 şeklinde 4x4 yapmam lazım ama oyunda bir fark olurmu acaba
ona göre alayım
low ayarlarda sadece valo oynatsın çok rahat yeter zaten yaz tatilinde bütçe ayarlayıp alacam o yüzden 300 felan bir işlemci alayım dedimhocam 2x2 ise 4x4 yapın fark edecektir 4gb ram artık çok eskide kaldı açıkçası ama diyorsanız ilerde sistemi yükselticem şuan sadece lowda valo oynatsın yeter, o zaman oynamanıza gerek yok hocam ilerde yükseltirken 8x2 yaparsınız ramleri
şuanda bile valo oynatır hocam zaten videoda da gördüğünüz gibi yükleyip oynayın eğer çok drop yiyorsanız ram yükseltebilirsinizlow ayarlarda sadece valo oynatsın çok rahat yeter zaten yaz tatilinde bütçe ayarlayıp alacam o yüzden 300 felan bir işlemci alayım dedim
o zaman işlemci alayım sadece
hocam işlemci şuanda e5500şuanda bile valo oynatır hocam zaten videoda da gördüğünüz gibi yükleyip oynayın eğer çok drop yiyorsanız ram yükseltebilirsiniz
sabit 30 veriyor ancak çok sinir bozucuhocam işlemci şuanda e5500
ha hocam o zaman işlemciyi alın tabii kihocam işlemci şuanda e5500
Mesaj otomatik birleştirildi:
sabit 30 veriyor ancak çok sinir bozucu