benimde düşüyordu buds fe aldım 1 kere bile düşmedi normal kullanımda.beyler bu kulaklığın kulağımdan düşmesi normal mi sırf bu yüzden yeni kulaklık almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım
t13 kulağımdan her an düşerken buds fe de yaşamadım onu ki bende iphone var ona rağmen aldım buds febenim telefonda samsung o yüzden bende buds fe düşündüm hocam da kulağımdan düşer diye korkuyorum
teşekkürler sizede iyi forumlar.teşekkürler hocam iyi forumlar
aynı kulaklık bende de var en küçük silikonuyla beraber kullanıyorum düşme gibi bir problemim olmadıbeyler bu kulaklığın kulağımdan düşmesi normal mi sırf bu yüzden yeni kulaklık almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım
Buds fe kullanıyorum şu anda silikon 2 çeşit yapmışlar istersen sade yapabiliyorsun istersende desteklit13 kulağımdan her an düşerken buds fe de yaşamadım onu ki bende iphone var ona rağmen aldım buds fe
en büyük silikonu taktım geçtim ben hangisi hangisidir bilmem.Buds fe kullanıyorum şu anda silikon 2 çeşit yapmışlar istersen sade yapabiliyorsun istersende destekli
Büyük olanı iyidiren büyük silikonu taktım geçtim ben hangisi hangisidir bilmem.
diğerleri ufak geliyor zaten istesemde istemesemde büyük takıyorum .dBüyük olanı iyidir
qcyde en büyüğü bile düşüyor kanka o yüzden tuvalete düşmüştü bi tanesi hattakutunun içinde küçük, orta, büyük boy silikonlar çıkmıyor muydu? uygun olanı takarsan düşmez. kulaklığı değiştirmen bir şey ifade etmez. yeni alacağın kulaklıkta da kulağına uyan silikon yoksa yine düşer.