🔥İndirim Qcy T32 Ailybuds Clear ENC 4 Bluetooth 5.3 Kablosuz Kulaklık(Beyaz)399TL

Qcy T13 ANC ve Arc Buds Lite' a sahibim. İkisi arasında her koşulda T13 derim. Ancak bu modelde de ENC varmış, eğer ANC' ye yakın bir performansı varsa kesinlikle bedava.

ttec airbeat clab aldım 360 liraya sence hangisi iyidir.
ttec ürünlerini hiç kullanmadım ama bu fiyata gayet iyi bir kulaklık diyebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Qcy T13 ANC ve Arc Buds Lite' a sahibim. İkisi arasında her koşulda T13 derim. Ancak bu modelde de ENC varmış, eğer ANC' ye yakın bir performansı varsa kesinlikle bedava.
enc dışarda konuşurken mikrofona gelen sesleri engelliyor anc gibi değil :D

bu fiyata başka rakibi var mı hocam idareten bir kulaklık alayım diyorum da daha iyisi var mı sizce ?

qcy gayet kaliteli ürünler yapıyor. Bu fiyata da daha iyisi yoktur muhtemelen. Ben ht08 modelini kullanıyorum

8 dolara son kullanıcıya ürün satıyorlar ve şaşırtıcı derecede de kaliteli oluyor. Qcy tuhaf ama hoş bi marka

bu fiyata başka rakibi var mı hocam idareten bir kulaklık alayım diyorum da daha iyisi var mı sizce ?
idareten kesinlikle üzmez gayet mantıklı bir seçim olur

Peki hocamlar qcy t13 mü alınır yoksa anker r50i mi ankerde sol kulaklık kronik diyorlar bilmiyorum kullanan bilen var mı
anker r50 i kullaanıyorum arada fark var ancak o kadar ahım şahım bir fark yok %20-%10 luk bir fark var diyebilrim

idareten kesinlikle üzmez gayet mantıklı bir seçim olur

anker r50 i kullaanıyorum arada fark var ancak o kadar ahım şahım bir fark yok %20-%10 luk bir fark var diyebilrim
Hocam peki anker mı dersiniz qcy t13 mü birde dediğim gibi bir kronik sorun yaşadınız mı ankerin son sesi dışarıya veriyor mu ne kadarlık bir kullanım süresi var kısaca yanıtlarsan sevinirim

1000 lira civarlarına önerebileceğiniz kulaklık var mıdır?

Hocam peki anker mı dersiniz qcy t13 mü birde dediğim gibi bir kronik sorun yaşadınız mı ankerin son sesi dışarıya veriyor mu ne kadarlık bir kullanım süresi var kısaca yanıtlarsan sevinirim
1 yıl kadar kullandım sol tarafta ses kaybı şarj bitimi gibi durumlar olmadı haftada 5 gün 2 saat kadar kullandım şuan ne şarj ne ses sıkıntısı yaşadım ancak son sesde dışarı ses veriyor mu hiç denemedim ama anker daha iyi bir kulaklık bunu söyleyebilirim

1 yıl kadar kullandım sol tarafta ses kaybı şarj bitimi gibi durumlar olmadı haftada 5 gün 2 saat kadar kullandım şuan ne şarj ne ses sıkıntısı yaşadım ancak son sesde dışarı ses veriyor mu hiç denemedim ama anker daha iyi bir kulaklık bunu söyleyebilirim
Günlük ne kadar gidiyor şarjı ve acaba son seste deneyebilme şansınız var mı acaba

Geri