❌İndirim Bitti! QKZ AK6 kablolu kulaklık vergi dahil🔥140TL🔥[AliExpress]

edx pro modeli var bende orginal değil am kz nin üretim yeri çin yani iyi replika diyebilirim bassları çok iyi tizleride fena değil tam fp ürünü ama pc de benim kullandığım model iyi değil
bende edx pro x kullanıyorum ama her halükarda bu kulaklık daha iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir tane de ben aldım teşekkürler paylaşım için
h.o

edx pro modeli var bende orginal değil am kz nin üretim yeri çin yani iyi replika diyebilirim bassları çok iyi tizleride fena değil tam fp ürünü ama pc de benim kullandığım model iyi değil
cloud 2 kullanıyorum ama uzun kullanımda biraz yoruyor bunun için şöyle idare edecek bir şeyler bakıyorum bütçeyi de cok vermek istemiyorum acıkcası.

cloud 2 kullanıyorum ama uzun kullanımda biraz yoruyor bunun için şöyle idare edecek bir şeyler bakıyorum bütçeyi de cok vermek istemiyorum acıkcası.
kesin al derim kulakiçi kulaklıkarın genel sorunu terleme kulaktan çıkma fln dediğim gibi ben müzik dinlerken max 1-2 saat kullanıyorum uzun kullanımda rahatsız edebilir tabi kulak yapısıda önemli 3 farklı pad yolluyorlar ona göre değerlendirmesini yaparsın.

Bu tarz kulaklıkların olayı ne? Normal bir kablolu kulaklığa benzemiyor

bir de telefonla kullanıma uygun mu yoksa bilgisayar için mi

pardon arkadaşlar qkz ymiş markası dikkat etmemiştim ben kz sanıp sazan gibi atladım kusura bakmayın bu markayı hiç kullanmadım :D

sahne monitör kulaklık olarak geçiyor genellikle sahneye çıkıp konuşma yapanlar kullanıyor kulağından düşmemesi için ses kaliteleri normal kablolulara göre daha iyi oluyor

pardon arkadaşlar qkz ymiş markası dikkat etmemiştim ben kz sanıp sazan gibi atladım kusura bakmayın bu markayı hiç kullanmadım :D
kz edx prodan daha iyi zaten bişey olmaz sorun yok

bir de telefonla kullanıma uygun mu yoksa bilgisayar için mi
kulağını sarıyor kulaktan düşmesini engelelyen bir yapısı var

Geri