anakartim amd intele nasil geceyimO bütçeye intel işlemci daha iyi olur bence. https://www.hepsiburada.com/intel-c...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.43.6 ileride ekran kartını da yükseltmeyi düşünebilirsin bu güzel olur
Sat. o işlemcilerdne çok daha mantıklı. Ryzen 5 5600 almıyorsan ryzen işlemci alma. git i3 10100F+H510 al bir tane.anakartim amd intele nasil geceyim
anakarti satamam çünkü power kablolarını çıkaramıyorum ve yakınlarda bilgisayarcı yok işlemciyi satabilirim amaSat. o işlemcilerdne çok daha mantıklı. Ryzen 5 5600 almıyorsan ryzen işlemci alma. git i3 10100F+H510 al bir tane.
Ryzen 5 5600 alma ihtimalin var mı? 3500-3600 gibi bir fiyatı var.anakarti satamam çünkü power kablolarını çıkaramıyorum ve yakınlarda bilgisayarcı yok işlemciyi satabilirim ama
anakartım desteklermi? gigabyte a320m-hRyzen 5 5600 alma ihtimalin var mı? 3500-3600 gibi bir fiyatı var.
zor bisey degil kendin yaparsınanakarti satamam çünkü power kablolarını çıkaramıyorum ve yakınlarda bilgisayarcı yok işlemciyi satabilirim ama
a320 kötüzor bisey degil kendin yaparsın
Desteklemez heralde. ikinci el bakıyor musun?