Neler Yeni

R36 Kulaklıkta yaşadığım ses problemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan Çelikçi
Arkadaşlar arkamda duyduğum kişi önümde önümde duyduğum kişi arkamda garip bir ses çarpışması var mesela dümdüz giderken ses sağ ön taraftan geliyor ama adam arkamda nasıl düzeltirim bunu

r36 nın uygulaması yüklü mü

7.1 deki hoparlör gibi gözüken resimleri hareket ettirdinmi

Squex

80+ Silver
usb çoklayıcısı falan kullanmıyorsun değil mi?

aktif edersen adamların yerlerini ayırt edebilirsin 7.1 i açmadan ya sağında duyarsın yada solunda

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan Çelikçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
usb çoklayıcısı falan kullanmıyorsun değil mi?
Usb ile taktım jakları kullanmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sesler tam tersi oluyor kısaca

Biri yardım etsin lütfen ya :D

Squex

80+ Silver
Usb ile taktım jakları kullanmadım
7.1 açmayı deneyebilirsin. Bende de r36 drop vardı usb çoklayıcı ile çalıştırmayı denediğimde ses karışıyordu sağdaki ses soldan soldaki sağdan geliyordu o yüzden çoklayıcıya takamıyordum. Belki ses kartında sorun vardık jak ile deneyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan Çelikçi
7.1 açmayı deneyebilirsin. Bende de r36 drop vardı usb çoklayıcı ile çalıştırmayı denediğimde ses karışıyordu sağdaki ses soldan soldaki sağdan geliyordu o yüzden çoklayıcıya takamıyordum. Belki ses kartında sorun vardık jak ile deneyin
Jak ile deneyeceğim birde

Problemi buldum anlamadığım şekilde sağdaki ses soldan soldaki ses sağdan geliyor youtubeden dolby 7.1 i açıp seslerin ters geldiğini anladım 7.1 i aktifleştirdim şuan tam ayarları çekiyorum

Top Bottom