Core Performance Boost ile zaten 3.9 GHz oluyor 2600. Clock Tuner for Ryzen ve Ryzen Master indir, Core Performance Boost'u kapatıp CTR'den test yap. 1.1V ile daha yüksek frekansa da çıkabilirsin belki. Silikonun nasıl bilmiyorum.
Alıntıyı görüntüleşuan test hala sürüyor hocam
aynen 3.6 max performans gösteriyor içeriğinde yanlışım mı varr5 2600 oc derken 3.9ghz mi cektin ?
işlemci kendi kendine tek cekirdek de 3.9 boostluyordu zaten bari tüm çekirdekleri 4.0 4.1 oc etseydin fps getirisi 10-13fps olurdu.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen 3.6 max performans gösteriyor içeriğinde yanlışım mı var
valla en sonra gördüğümde oc siz 2.7 de çalışıyordu boostladığında 3.6 üstüne çıkmadı bir sorun olabilir mi dersin ?işlemci kendi kendine tek cekirdek de 3.9 boostluyordu zaten bari tüm çekirdekleri 4.0 4.1 oc etseydin fps getirisi 10-13fps olurdu.
hayır biostan core performans kapalıdır ondan.valla en sonra gördüğümde oc siz 2.7 de çalışıyordu boostladığında 3.6 üstüne çıkmadı bir sorun olabilir mi dersin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@kandes22 hocam 10 dk lık test sonucu Alıntıyı görüntüle
yoo açık ve şuan sizin dediğini yaptım aynı voltajla 4.0 çektim test başlıyacağımhayır biostan core performans kapalıdır ondan.
yoo açık ve şuan sizin dediğini yaptım aynı voltajla 4.0 çektim test başlıyacağım