Neler Yeni

R5 2600 & RTX2060 Sistem Nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Melih Mutlu
Sadece PSU yüzünden mi çöp diyorum ben? Yorumumu okumadın sanırım.
Bu monitörü ikinci ekran olarak kullanacağım ramlari yükselteceğimi söylemiştim psu da değişir benim için önemli olan işlemci ve ekran kartı

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
@epica59 çok sinirliyim.
Gamegaraj beni dinlemiş galiba. Geçenlerde teknik destekle konuştum. Stoklara Gigabyte S2H ekleyin diye eklemişlerç Ben sistem alırken ne almıyonuz stoklara bre cahil gamegaraj.

sistem :

Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
@epica59 çok sinirliyim.
Gamegaraj beni dinlemiş galiba. Geçenlerde teknik destekle konuştum. Stoklara Gigabyte S2H ekleyin diye eklemişlerç Ben sistem alırken ne almıyonuz stoklara bre cahil gamegaraj.

sistem :

Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Onu bende fark ettim S2H anakart eklemeleri çok güzel olmuş gerçekten
Biostar anakartlardan kurtuldu artık yeni sistem alacaklar

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
@epica59 çok sinirliyim.

sistem :

Gamegarajın beni maaşa bağlaması lazım. Burdaki çoğu kişiye oraya yönlendirdim. Onlara anakart ekleyin dedim 1 hafta sonra stoklara eklemişler. Faydalarına bir şey yapmışlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onu bende fark ettim S2H anakart eklemeleri çok güzel olmuş gerçekten
Biostar anakartlardan kurtuldu artık yeni sistem alacaklar
sinirliyim ustaa ben alırken niye yoktu

Gamegarajın beni maaşa bağlaması lazım. Burdaki çoğu kişiye oraya yönlendirdim. Onlara anakart ekleyin dedim 1 hafta sonra stoklara eklemişler. Faydalarına bir şey yapmışlar

sinirliyim ustaa ben alırken niye yoktu
Zalım hayat!!!

ahmet.ershn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Ahmet Erşahin
Top Bottom