Sadece PSU yüzünden mi çöp diyorum ben? Yorumumu okumadın sanırım.Hocam haksızsız demiyorum sadece psu yüzünden çöp demek saçma geliyor bu değişebilir öneri için geliyorum gelen yorum "çöp*
Sadece PSU yüzünden mi çöp diyorum ben? Yorumumu okumadın sanırım.Hocam haksızsız demiyorum sadece psu yüzünden çöp demek saçma geliyor bu değişebilir öneri için geliyorum gelen yorum "çöp*
Bu monitörü ikinci ekran olarak kullanacağım ramlari yükselteceğimi söylemiştim psu da değişir benim için önemli olan işlemci ve ekran kartıSadece PSU yüzünden mi çöp diyorum ben? Yorumumu okumadın sanırım.
Pahalı. PSU'yu değiştirene kadar sisteme zarar vermeyeceği kesin değil.Bu monitörü ikinci ekran olarak kullanacağım ramlari yükselteceğimi söylemiştim psu da değişir benim için önemli olan işlemci ve ekran kartı
Hocam satın almadım daha zaten öneri için geldimPahalı. PSU'yu değiştirene kadar sisteme zarar vermeyeceği kesin değil.
Biliyorum.Hocam satın almadım daha zaten öneri için geldim
Onu bende fark ettim S2H anakart eklemeleri çok güzel olmuş gerçekten@epica59 çok sinirliyim.
Gamegaraj beni dinlemiş galiba. Geçenlerde teknik destekle konuştum. Stoklara Gigabyte S2H ekleyin diye eklemişlerç Ben sistem alırken ne almıyonuz stoklara bre cahil gamegaraj.
sistem :
Aquarius 5A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Gamegarajın beni maaşa bağlaması lazım. Burdaki çoğu kişiye oraya yönlendirdim. Onlara anakart ekleyin dedim 1 hafta sonra stoklara eklemişler. Faydalarına bir şey yapmışlar@epica59 çok sinirliyim.
Gamegaraj beni dinlemiş galiba. Geçenlerde teknik destekle konuştum. Stoklara Gigabyte S2H ekleyin diye eklemişlerç Ben sistem alırken ne almıyonuz stoklara bre cahil gamegaraj.
sistem :
Aquarius 5A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
sinirliyim ustaa ben alırken niye yoktuOnu bende fark ettim S2H anakart eklemeleri çok güzel olmuş gerçekten
Biostar anakartlardan kurtuldu artık yeni sistem alacaklar
Zalım hayat!!!Gamegarajın beni maaşa bağlaması lazım. Burdaki çoğu kişiye oraya yönlendirdim. Onlara anakart ekleyin dedim 1 hafta sonra stoklara eklemişler. Faydalarına bir şey yapmışlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
sinirliyim ustaa ben alırken niye yoktu
biraz pahalı olmuş bence akakçeden baktım değilmi?Şu sistemin yayın ve oyun performansı iyi olur mu? İşlemci ekran kartımı besleyebilir mi? Ayrıca sistem nasıl?
Alıntıyı görüntüle
İşlemci bence yetersizŞu sistemin yayın ve oyun performansı iyi olur mu? İşlemci ekran kartımı besleyebilir mi? Ayrıca sistem nasıl?
Alıntıyı görüntüle