Neler Yeni

R5 2600 stok fanı ses sorunu ve soğutucu önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Salih Beşir
Herkese merhaba, öncelikle sorunumdan bahsetmek istiyorum. Ağır yük altında kasadan çok ses çıkıyor, soğutucum başlıkta da belirttiğim gibi r5 2600 stok fanı. İnternetten baktığımda yükses seste bile 28 dbA alır falan yazmışlar ama bana daha gürültülü gibi geliyor. Sorum ise şu, kasamı sessiz kullanabilmek için bir soğutucu almak istiyorum sizin öneriniz var mı bu konuda? Birkaç video izledim bu soğutucuyu tavsiye etmişler
Cooler Master
MasterAir MA410P

Sizin düşünceleriniz nedir?

Ekler

• soğutucu.png
    soğutucu.png
    384.5 KB · Hit: 58

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Herkese merhaba, öncelikle sorunumdan bahsetmek istiyorum. Ağır yük altında kasadan çok ses çıkıyor, soğutucum başlıkta da belirttiğim gibi r5 2600 stok fanı. İnternetten baktığımda yükses seste bile 28 dbA alır falan yazmışlar ama bana daha gürültülü gibi geliyor. Sorum ise şu, kasamı sessiz kullanabilmek için bir soğutucu almak istiyorum sizin öneriniz var mı bu konuda? Birkaç video izledim bu soğutucuyu tavsiye etmişler
Cooler Master
MasterAir MA410P

Sizin düşünceleriniz nedir?

Söylediğiniz MA410P modeli gayet sessiz ve güçlü bir soğutucu, kendimde kullanıyorum öneririm.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,609
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
MasterAir MA410P çok iyi bir soğutucu, iş yapar. Alabilirseniz aynı modelin iki fanlı versiyonu var, MasterAir MA610P diye geçiyor, o da çok iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Salih Beşir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

MasterAir MA410P çok iyi bir soğutucu, iş yapar. Alabilirseniz aynı modelin iki fanlı versiyonu var, MasterAir MA610P diye geçiyor, o da çok iyi.
Şimdi fark ettim de sesin yüksekliği kasadaki fanlardan geliyormuş, kasadaki fanların yerine bunu mu takıyoruz aldığımız zaman? İşlemci soğutucusu kalsa kasadaki fanı değiştirsek olur mu yani

Son düzenleme:

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,609
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Şimdi fark ettim de sesin yüksekliği kasadaki fanlardan geliyormuş, kasadaki fanların yerine bunu mu takıyoruz aldığımız zaman? İşlemci soğutucusu kalsa kasadaki fanı değiştirsek olur mu yani
İşlemci soğutucu fanı ile kasa fanları ayrı şeyler. Kasadaki fanları değiştirebilirsin tabii ki.

Top Bottom