- Konu Sahibi Konu Sahibi
testlere baktığım zaman farklı oyunlarda single 8 gb ramle beraber gpu kullanımı %50 %60 oluyor. sanırım rami tamamlarsam düzelir dimi hocam8+8 yaparsanız FPS artar Rust için min. 16GB öneriliyor. Aynı ramden alın.
testlere baktığım zaman farklı oyunlarda single 8 gb ramle beraber gpu kullanımı %50 %60 oluyor. sanırım rami tamamlarsam düzelir dimi hocam8+8 yaparsanız FPS artar Rust için min. 16GB öneriliyor. Aynı ramden alın.
Ekran kartı kullanımıyla alakası olacağını düşünmüyorum. Rust'da FPS drop sorunu yaşıyorsanız ram dışında bu sorunu oluşturabilecek bir parça olduğunu düşünmiyorum. Tavsiyem elinizdeki ramin aynısından bir kere daha almanız.testlere baktığım zaman farklı oyunlarda single 8 gb ramle beraber gpu kullanımı %50 %60 oluyor. sanırım rami tamamlarsam düzelir dimi hocam
şu videoya bakabilir misinizEkran kartı kullanımıyla alakası olacağını düşünmüyorum. Rust'da FPS drop sorunu yaşıyorsanız ram dışında bu sorunu oluşturabilecek bir parça olduğunu düşünmiyorum. Tavsiyem elinizdeki ramin aynısından bir kere daha almanız.
Çok bilgim yok bu konularda açıkçası . Bana da garip geldi 2x8 ram ile 1x8 ram arasında işlemci kullanımında fark olması.şu videoya bakabilir misiniz
DD yani yeni ram alırsam düzelicek dimi hocamÇok bilgim yok bu konularda açıkçası . Bana da garip geldi 2x8 ram ile 1x8 ram arasında işlemci kullanımında fark olması.
FPS drop sorununun düzeleceğini düşünüyorum.DD yani yeni ram alırsam düzelicek dimi hocam
dostums senin çok işine yarıyacak bir video önerecegim bi bak buna:Bu sistemle Rust oynadığım zaman GPU kullanımı %50 %60'larda geziyor, Arma 3'te ise %40 %50 arası geziyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
drop sıkıntım yok sadce fps düşüklüğü var cpu kullanımımda az yani darboğaz yok aslında 1 slot boş ramim var orayada 8 takarsam düzelir diye düşünüyorumFPS drop sorununun düzeleceğini düşünüyorum.
Rust yüksek ram isteyen bir oyun, 8gb ram ile düşük FPS almanız normal. Elinizdeki ramden 1 tane daha almanızı öneririm.drop sıkıntım yok sadce fps düşüklüğü var cpu kullanımımda az yani darboğaz yok aslında 1 slot boş ramim var orayada 8 takarsam düzelir diye düşünüyorum