Neler Yeni

R5 3600 Aldım, Yapmam Gereken Ayar Var Mı?

emirkurum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emirkurum
işlemciyi sıfır olarak taktım ve ilk kez çalıştırdım orjinal ayarlardamı kullanmam gerek ek olarak biosta (herkesin yaptığı)yapmam gereken ayarlar varmıdır overclock düşünmüyorum soğutmamın yeterli olacağını varsayıyorum soğutma olarak arctic duo 34 kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemciyi ilk kez taktığım için işlemci sıcaklık testi yapmam gerekirmi gerekli olarak görünüyor ise hangi programı öneriyorsunuz

Ulaş_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ulaş Eren
Ek soğutma kullanıyorsanız ekstra bir ayara gerek yok bence hocam. Benimki stock fanlı olduğu için sadece core boost'u kapattım.
Hayırlı olsun bu arada hocam.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
işlemciyi sıfır olarak taktım ve ilk kez çalıştırdım orjinal ayarlardamı kullanmam gerek ek olarak biosta (herkesin yaptığı)yapmam gereken ayarlar varmıdır overclock düşünmüyorum soğutmamın yeterli olacağını varsayıyorum soğutma olarak arctic duo 34 kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemciyi ilk kez taktığım için işlemci sıcaklık testi yapmam gerekirmi gerekli olarak görünüyor ise hangi programı öneriyorsunuz
Hayırlı olsun. Her hangi bir ayar yapmanıza gerek yok. Sadece XMP açabilirsiniz.

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Ek soğutma kullanıyorsanız ekstra bir ayara gerek yok bence hocam. Benimki stock fanlı olduğu için sadece core boost'u kapattım.
Hayırlı olsun bu arada hocam.
benim de stock fanlı da core boost olayını bilmiyorum açıklar mısınız acaba

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Sidar Özel
Hocam fazla isinan işlemci oldugu icin ve stok fan yetmedigi icin yapiliyor ama bendede var stok sogutucu yetiyor 6 ay da bir macun degistirin yeterli ben oyle yapiyorum oyunlarda 70 i gecmiyor

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yasin Seyrekoğlu
bıostan XMP yi aç 4.2 ghz de çalışsın oyun oynuyorsan

Ulaş_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ulaş Eren
benim de stock fanlı da core boost olayını bilmiyorum açıklar mısınız acaba
Hocam R5 3600 3.6 ghz ve 4.2 ghz arasında çalışıyor bildiğimiz üzere. Bu ayarı kapatırsanız işlemci 3.6 ghz'de sabit kalıyor ve ısınmasını engelliyor, tabii ki performansınızdan bir miktar kısıyor.

Top Bottom