Kesteko
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 36
Önermem onu. Fanı RAM'leri engelliyor, tek fanını çıkarmak zorunda kalıyorsun.Snowman X6 al 3 fanli 6 ısı borulu
Önermem onu. Fanı RAM'leri engelliyor, tek fanını çıkarmak zorunda kalıyorsun.Snowman X6 al 3 fanli 6 ısı borulu
Hayır öyle değil. O fanı çıkartıp bir tık üste takacan. Abiminki de değiyordu ayarladıkÖnermem onu. Fanı RAM'leri engelliyor, tek fanını çıkarmak zorunda kalıyorsun.
Ha birde fanları küçük, ses yapıyor.Hayır öyle değil. O fanı çıkartıp bir tık üste takacan. Abiminki de değiyordu ayarladık
O sesi duyman için kulağını dayaman gerek yada çok sezsiz ortamda durman gerek. Bizzat test ettim duyulmuyor.Ha birde fanları küçük, ses yapıyor.
Gaming Gecesinde Soğutucu Gelirse Alabilirsiniz o fiyatlara gelirseYayın için stok soğutucu yetersiz kalıyor. Sıvı soğutucular pahalı olduğu için hava soğutucu yeterli geleceğini umuyorum ve almayı düşünüyorum.
Bütçe 300₺
Yayın için stok soğutucu yetersiz kalıyor. Sıvı soğutucular pahalı olduğu için hava soğutucu yeterli geleceğini umuyorum ve almayı düşünüyorum.
Bütçe 300₺
snowman t6 ultra yada 500 600 lira civarlarında arctis freezer 34 duo.Yayın için stok soğutucu yetersiz kalıyor. Sıvı soğutucular pahalı olduğu için hava soğutucu yeterli geleceğini umuyorum ve almayı düşünüyorum.
Bütçe 300₺
5-4 ay oldusnowman t6 ultra yada 500 600 lira civarlarında arctis freezer 34 duo.