Apex'te R5 2600X ile CPB kapattığım zaman aksiyon anında 20 FPS ye etkiliyor. Bahsettiğin oyun herhalde Tetris falan.Kim söyledi sana onu? Belki CSGO oynarken etki eder ama CSGO'da zaten çok fazla FPS aldığın için sıkıntı olmaz, diğer oyunlarda en fazla 5 FPS fark eder.
Fps olarak dönüşu nasil oldu.Oyunlarda ortalama 75 en yüksek 85 gördüm.
Ama BIOS'tan CPU Ratio kısmını 3800 yaptım. İşlemcim 3,8 Ghz'de çalışıyor.
Sıcaklıklar 55-65 arası değişiyor. En yüksek 72 gördüm bu şekilde.
Apex'te R5 2600X ile CPB kapattığım zaman aksiyon anında 20 FPS ye etkiliyor. Bahsettiğin oyun herhalde Tetris falan.
Soğutucu olarak ne önerirsin
Pek bir fark hissedemedim. 20 FPS falan farkettirmedi yani, yanlış bilgi. En fazla 2-3 FPS farketmiştir ama onu da ben farketmedim.Fps olarak dönüşu nasil oldu.
Oc yapmak istesem kurtarir mıCOOLER MASTER MasterLiquid Lite 120 120mm İşlemci Sıvı Soğutucu | ITOPYA
COOLER MASTER MasterLiquid Lite 120 120mm İşlemci Sıvı Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MLW-D12M-A20PW-R1 ITOPYA'da.www.itopya.com
yesOc yapmak istesem kurtarir mı
O açıdan düşünmemiştim. Bizimde evde bi de 3600 var onu da deneyeyim merak ettim. Yine de sırf sıcaklıktan dolayı CPB kapatacaksan 3500X almak yine de daha mantıklı, hem daha serin çalışır hem de daha fazla performans verir. Ya da 3600+bi tane soğutucu yani çok pahalı ya da zor bi olay değil zaten.Dostum 2600X ile 3600 aynı değil, 3600 işlemcisi ısındığı için en fazla 3.9 GHz oluyor ama 2600X ısınmıyor, 2600X'de kaparsan çok GHz kaybı yaşarsın ama 3600'de en fazla 0.4 GHz fark yaşarsın.
Bizzat bende fark ediyor. Normal anlarda tabi bi şey olmuyor ama işlemciye yüklendiği anda fark gözle görülür oluyor bende.Pek bir fark hissedemedim. 20 FPS falan farkettirmedi yani, yanlış bilgi. En fazla 2-3 FPS farketmiştir ama onu da ben farketmedim.
thermaltake v200 kasam ile Csgo 95 derece gta 5 95 T 6 aldım bugün kargoya verilirOyununa göre değişiyor. Genelde en düşük 76 en fazla 91 gördüm
O açıdan düşünmemiştim. Bizimde evde bi de 3600 var onu da deneyeyim merak ettim. Yine de sırf sıcaklıktan dolayı CPB kapatacaksan 3500X almak yine de daha mantıklı, hem daha serin çalışır hem de daha fazla performans verir. Ya da 3600+bi tane soğutucu yani çok pahalı ya da zor bi olay değil zaten.
Bizzat bende fark ediyor. Normal anlarda tabi bi şey olmuyor ama işlemciye yüklendiği anda fark gözle görülür oluyor bende.
thermaltake v200 kasam ile Csgo 95 derece gta 5 95 T 6 aldım bugün kargoya verilir
1400Hocam arada 6 thread fark var, birde HT teknolojisi var, CPB kapayınca 3500X ile aynı performansı verir çünkü çok az bir düşüş oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O işlemcinin CSGO'da o kadar ısınmaması lazım, anakart fazla voltaj vermiştir, voltaj kaç?